' Palvelut – Kauneuskeskus Pinjami

Palvelut

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia hoitoja mm. kasvoille, käsille, jaloille. Meiltä saat yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua. Hinnastossa voit tutustua tarkemmin hoitoihimme.

Kasvohoidot teemme käsin, ilman koneita. Hoitosarjoina käytämme Darphinia. Suosittelemme sinulle sopivia kotihoitotuotteita ja laadimme yksilöllisen kotihoitosuunnitelman.

Jalkahoidot teemme ilman poraa. Poistamme kovettumat ja känsät sekä leikkaamme kynnet (ei porausta tai ohennusta). Mikäli jalkasi vaativat erikoishoitoa, suosittelemme ottamaan yhteyttä jalkojenhoitajaan.

Perusjalkojenhoito sisältää kylvetyksen, kovettumien ja känsien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä jalkavoiteen. Hemmottelevaan jalkahoitoon kuuluu edellä mainittujen lisäksi lakkaus ja hieronta.

Ripsien ja kulmien värjäykset teemme Refectocil- ja Fortune-väreillä. Kulmien värjäyksen yhteydessä saat kulmien siistimisen veloituksetta. 

Lahjakortit

Lahjoita rakkaillesi, läheisillesi, ystävillesi omaa aikaa ja hyvää oloa. Lahjakortti hoitolaan on henkilökohtainen lahja, jota arvostetaan. Kukapa ei välillä kaipaisi ja haluaisi omaa aikaa rentoutumiseen ja hyvään oloon.

Voit hankkia yksittäisiä hoitoja tai valmiita hemmottelupaketteja tai jättää hoitojen valitsemisen lahjansaajalle lahjoittamalla tietyn summan lahjakortilla.

Voit hankkia lahjakortin kätevästi korttikaupastamme.

Hoidot miehille

Ulkoiset tekijät, kuten ilmasto, saasteet, parranajo ja päätetyö rasittavat ihoasi päivittäin. Ihosi on suojaamattomana herkempi rasvoittumaan, kuivumaan pinnaltaan ja punoittamaan.

Valikoimastamme löytyvät sopivat hoidot myös miehille. Oikeanlainen ihonhoito hoitolassa ja sopivat kotihoitotuotteet auttavat ihon kunnon ylläpitämisessä.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!