Ripsienpidennys

Ripsienpidennys ja -tuuhennus

Varaa aikasi!

Ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, jotka ovat luonnollisen näköisiä, mustia ja kaarevia. Ripsikuidut liimataan yksitellen kiinni omiin ripsiin erikoisliimalla.

Ripset eivät ole kosketuksissa ihoon, joten allergisen reaktion mahdollisuus on pieni. Silmäsi ovat kauniit 24 h, etkä välttämättä tarvitse lainkaan meikkiä. Näin säästät aikaa aamuisin.

Huollata ripsienpidennyksiä säännöllisesti

Ripset kestävät n. 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti omat ripset uusiutuvat ja siitä, kuinka niitä itse käsittelee. Jos koko ripsilinja halutaan säilyttää kauniina, huolto tulee tehdä 3-4 viikon välein.

Useita erilaisia ripsivaihtoehtoja

Ripsienpidennysten/tuuhennusten laittaminen vie aikaa 1,5- 2 h ja huolto n. 1 h 30 min. Ripsiä on saatavilla useita eri kaarevuuksia, paksuuksia ja pituuksia. Yleensä käytetään vähintään kolmea eri pituutta, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen.

Kotihoito

Ensimmäisten 24 tunnin aikana ripsien pidennysten laiton jälkeen

  • Älä puhdista silmiä
  • Älä käy suihkussa tai muuten kastele ripsiä
  • Älä käy saunassa

24 tunnin jälkeen silmiä voidaan puhdistaa öljyttömällä puhdistusaineella. Pidennyksiä/ tuuhennuksia tulee käsitellä hellävaraisesti ja varoa ripsien hankaamista. Ripsiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella. Voit halutessasi laittaa silmämeikkiä ja alaripsiin ripsiväriä.

Olethan iältäsi jo 16 vuotias.

Varaa aikasi ja tervetuloa kaunistautumaan!