' Mikroneulaus - auktorisoitu hoitola – Kauneuskeskus Pinjami

Mikroneulaus - auktorisoitu hoitola

Uutta hehkua ihollesi mikroneulauksella!

 

Saat apua aknearpiin, juonteisiin, pigmenttiläiskiin ja laajentuneisiin huokosiin. Hoito vahvistaa ihoa ja häivyttää ruusufinniä sekä couperosaa. 
Mikroneulauksella ihon kollageeni- ja elastaanituotanto kudoksessa aktivoituu. Se uudistaa näin ihoa ja edistää arvetonta parantumista.

Varaa aika ensiluokkaiseen ja edistykselliseen DERMAPEN 4™ mikroneulaushoitoon tästä

Dermapen 4 – vallankumouksellinen laite käyttää 16 neulaista neulapäätä

Patentoitu uusi 16-neulainen neulapää luo aiempaa enemmän mikrokanavia ihoon edesauttaen näin ihon uusiutumista ja parempia hoitotuloksia. Hoitopää liikkuu asiakkaan iholla tasaisesti, kivuttomasti ja pehmeästi. Se hyödyntää paineohjaavan meso-glide-teknologian ennennäkemätöntä aineiden kuljetinjärjestelmää. 

Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa mikrokanavien kautta. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan syvempää ihokerrosta sekä kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja uudistuminen nopeutuu.

Uusi arpien hoitoon tarkoitettu hoitoasetus

Jotta arpien hoitamisessa onnistutaan parhaiten, Dermapen on kehittänyt siihen soveltuvan erillisen asetuksen. Kasvojen ja vartalon arvet voidaan hoitaa vaivatta.

Uuden sukupolven AOVN™ 4 -teknologia

Edistyksellinen kohtisuoraan värähtelevä neulausteknologia. Parannettu tarkkuus ja turvallisuus tuovat ennennäkemättömät hoitotulokset. 

Lisätehoa mikroneulaukseen kemiallisella kuorinnalla

PD Dermaceuticalsin ÜBER-hapotus on korjaava kemiallinen kuorinta, joka on suunniteltu erityisesti Dermapen-hoitojen yhteyteen mahdollistamaan erinomaiset tulokset ryppyjen, pigmenttihäiriöiden, aknen ja kaikkien atrofisten arpien hoidossa. Tarvittaessa kuorinta voidaan tehdä useamman kerran saman hoitokäynnin aikana.

Kuinka monta hoitokertaa suositellaan hoidettaessa ikääntyvää ihoa, aknearpia ja raskausarpia? (yleisohje)
  • elvyttävä hoito: 3-6 hoitokertaa, 6-8 viikon välein
  • aknearvet: 4-6 hoitokertaa, 6-8 viikon välein
  • raskausarvet: 4-8 hoitokertaa, 6-8 viikon välein
  • pigmentaatiomuutokset: 4-6 hoitokertaa, 2-4 viikon välein

Miten minun tulisi valmistella iho ennen Dermapen hoitoa?

Optimaalisten hoitotuloksien saamiseksi suosittelemme A- ja C-vitamiinin sekä antioksidanttien sisäistä ja pinnallista käyttöä, jotta iho uusiutuu parhaalla mahdollisella tavalla (etenkin herkillä ja ohuilla ihoalueilla). Jatka käyttöä vielä 6 viikkoa hoitosarjan jälkeen.

Kuinka nopeasti hoitotulokset ovat nähtävissä?

Yleensä hoitotulos on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4 – 6 hoitokerran jälkeen (4 – 6 viikon hoitovälillä). Ihosi kunto tulee paranemaan jopa 6 – 12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla.

 

Onko hoito kivulias?

Patentoitu 16-neulainen hoitopää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen iholla. Lyhyillä neulapituuksilla hoito on kivuton.

Kuinka nopeasti iho palautuu hoidon jälkeen?

Iholla esiintyy yleensä punoitusta ja kiristävää tunneta ja jopa kevyttä hilseilyä 1 – 3 vuorokautta hoidosta. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen. Käytettäessä Dermaceuticals Cover Recovery meikkivoidetta hoidon päätteeksi, voide suojaa ja hoitaa ihoa – sekä peittää hoidosta aiheutuneen punoituksen.

Hyödynnä tutustumistarjous ja varaa tästä