Pinjamin Lahjakortti

Lahjoita rakkaillesi, läheisillesi, ystävillesi omaa aikaa ja hyvää oloa. Lahjakortti hoitolaan on henkilökohtainen lahja, jota arvostetaan. Kukapa ei välillä kaipaisi ja haluaisi omaa aikaa rentoutumiseen ja hyvään oloon

Anna äidille lahjaksi vain parasta: Täydellinen kasvohoito (103€) Pinjamista! Netistä ostettuihin äitienpäivälahjakortteihin (yli 100 € ostos) varaamme Stimulskin seerumin (arvo 42€), jonka lahjan saaja saa meiltä hoitoon tullessaan. Muista kirjoittaa nettiostoksen yhteyteen lisätietoihin: Hyvää äitienpäivää.

Hemmotellaan äitejä! Lahjakortin pääset ostamaan tämän sivun alaosasta.

Lahjakortit

Lahjoita rakkaillesi, läheisillesi, ystävillesi omaa aikaa ja hyvää oloa. Lahjakortti hoitolaan on henkilökohtainen lahja, jota arvostetaan. Kukapa ei välillä kaipaisi ja haluaisi omaa aikaa rentoutumiseen ja hyvään oloon.

Valitsee lahjakortin saaja sitten ihonpuhdistuksen, ripsien kestotaivutuksen, hampaiden valkaisun tai uudistuksia omaan kosmetiikkavalikoimaan - tämä lahja ei voi mennä pieleen! 

Voit antaa lahjansaajalle vapauden valita palveluja ja/tai tuotteita lahjoittamalla tietyn summan lahjakortilla.

Lahjaideoita:

Kuumakivihieronta 84€ 

Hemmotteleva ja rentouttava hieronta tehdään lämpimillä kivillä ja hoitavilla öljyillä koko vartalolle. Hieronnan kesto on 1 h 15 min. 

Aromahieronta 84€ 

Tehokkaasti kehoa ja mieltä rentouttava sekä aineenvaihduntaa ja nestekiertoa aktivoiva aromahieronta perustuu eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Hieronnan kesto on n.1h15 min.

Intialainen päähieronta 48€

Päähieronta on rentouttava hoitomuoto ja sopii käyttötarkoituksensa lisäksi myös pelkästään hemmotteluun ja rentouttavaksi hoidoksi. Päähieronnasta saa apua muun muassa stressiin ja uupumukseen niska-hartiaseudun kipuun ja särkyyn, päänsärkyyn, migreeniin ja unettomuuteen. 

Koko vuoden kasvohoidot kerralla 383€ 

Tämä paketti sisältää kasvohoidon jokaiselle vuodenajalle. Kaksi hemmottelevaa 105minuutin kauneushoitoa, sekä kaksi puhdistavaa 90minuutin kasvohoitoa. Tämä lahja kestää koko vuoden!  '

Räätälöity käsintehty kasvohoito 93€ 

Tämä käsintehty ihana kasvohoito on täydellinen tapa muistaa läheistäsi. Hoito suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaan, eli tämä hoito sopii aidosti jokaiselle! Kesto 90min.

Yumi ripsien kestotaivutus 79€

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Sokerointilahja 113€ (Brasilialainen + sääret/reidet)

Sokerointi on ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Vartalosokeroinnissa ihokarvojen lisäksi saadaan hellävaraisesti poistettua myös kuollut ihosolukko sokerin ja oikean tekniikan avulla. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 

Osta lahjakortti valitsemallesi summalle!

Valinnan vaikeus?

Anna lahjansaajalle vapaus valita juuri hänelle täydellinen hoito tai tuotepaketti laajasta valikoimastamme ostamalla lahjakortti summalle!

 

 

Näin ostat Kauneuskeskus Pinjamin lahjakortin:

1. Täytä omat ja saajan tiedot alla olevaan lomakkeeseen

2. Laita viestikenttään terveisesi lahjan saajalle


3. Valitse lahjakortin ulkoasu klikkamalla "Ulkoasu" välilehteen

4. Maksa lahjakortti klikkaamalla "Maksu" välilehteen

Lahjakortti on voimassa 12kk