' Kasvohoidot – Kauneuskeskus Pinjami

Kasvohoidot

Varaa aika tästä.

Kasvojen iho on alttiina ilmaston vaihteluille, katupölylle ja muille epäpuhtauksille sekä auringon ultraviolettisäteilylle. Kasvojen alueen iho poikkeaa vartalon ihosta monella tavalla ja siksi on tärkeää, että kasvohoito ja ihonhoitotuotteet ovat juuri kasvoille tarkoitettuja.

Kasvohoidon päämääränä on puhdistaa ja pehmittää ihoa, elvyttää tai rauhoittaa tarvittaessa sen toimintoja, hoitaa ihomuutoksia ja suojata kasvojen ihoa.

Hoitolassa tehty kasvohoito on tehokas aloitus matkalla hoitotavoitteisiin. Hoidon vaikutusta pitkittääksesi tai ylläpitääksesi, on hyvä perehtyä kotihoitotuotteisiin asiantuntevan kosmetologin opastuksella.

Me teemme kasvohoidot Pinjamissa käsin, ilman koneita. Suosittelemme sinulle sopivia kotihoitotuotteita ja laadimme yksilöllisen kotihoitosuunnitelman ihollesi. 

Perinteiset kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito
Pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, aromaattinen hoitoöljy, pitkä hieronta, naamiot, seerumit, hoitovoiteet

110€
Täydellinen kasvohoito + ripsien ja kulmien kestovärjäys 145€
Täydellinen kasvohoito lymfahieronnalla 128€
Kasvohoito
Hoito on sama kuin täydellisessä kasvohoidossa, mutta lyhyemmällä hieronnalla
98€
Kasvohoito ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä 134€

Varaa aika tästä.

UUTTA HydraFacial-kasvohoidot

HydraFacial on nopea, tehokas kasvohoito ja kivuttomampi ihonpuhdistus, jonka tuloksia näet ihollasi jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla, kun hoidon aikana ihoon syötetyt tehoaineet vaikuttavat pitkäkestoisesti.

Hoitoon kuuluu kolme vaihetta: ihon puhdistus ja kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja ihon kosteutus sekä suojaus. Lue lisää HydraFacialista.

HydraFacial Platinum

Kokonaisvaltainen HydraFacial-kokemus, joka aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon sisältyy ihon kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta sekä ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led -valohoidolla.

250€
HydraFacial Age Refinement

Aikuiselle iholle täydellinen kasvohoito, joka korjaa ikääntymisen merkkejä kuten pigmenttimuutoksia ja syviä juoteinta. Hoidossa hyödynnetään GlySal-happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita.

190€
HydraFacial Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. Sarjahoidolla HydraFacial-hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Hoitoon kuuluu myös GlySal-happokuorinta. Sisältää Led-valohoiton, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon. 

172€ 
HydraFacial Signature
Nopea ihon kirkastus ja peruspuhdistus. Tähän ihon peruskuntoa korjaavaan, puhdistavaan ja syväkosteuttavaan kasvohoitoon kuuluu kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö. Hoito jättää iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. 
112€

Varaa aika tästä.

Darphin-erikoiskasvohoidot

Darphin koostumukset ovat yksilöllisiä taidonnäytteitä, ainesosat toimivat tehokkaina ja synergisinä koostumuksina. Jokainen koostumus huomioi ihon yksityiskohtaisesti. Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Lue lisää Darphinista.

Darphin 3D Fast
Kiinteyttävä ja kosteuttava pikahoito, kesto 30 min
66€
Darphin 3D SOS
Ärtyneelle ja punoittavalle iholle, kesto 60 min
94€
Darphin 3D Express
Nopea ja tehokas täsmähoito, kesto 1 h 15 min
Ihoanalyysi, pintapuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, syvävaikutteinen Thermo Amino -kuorinta, aromaattinen hoitoöljy, Perfecting Massage ja Jadekivihieronta, voidemainen naamio, seerumit ja hoitovoiteet
94€

Darphin Ultimate Uplift
Ultimate Uplift -kasvohoito uudistuneilla Stimulskin Plus -hoitotuotteilla on nautinnollinen kasvohoito täsmähoitamaan ikääntymisen iholle tuomia muutoksia. Multikorjaava kasvohoito täyttää näkyvästi hienot juonteet sekä parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Hoito jättää ihon sileäksi, säteileväksi ja kohottaa kasvonpiirteitä.

Ultimate Uplift -kasvohoito lumoaa kokonaisvaltaisella aistinautinnolla. Kesto 75 min

115€
Darphin 3D Relax
Räätälöity ja syvätehoinen hoito, kesto 1 h 30 min
Ihoanalyysi, pintapuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, syvävaikutteinen Thermo Amino -kuorinta, aromaattinen öljy, hieronta, voidemainen naamio, erikoisnaamio, seerumit ja hoitooviteet
133€
Darphin 3D Total Relax
Kokonaisvaltaisen rentouttava ja hemmotteleva kasvohoitonautinto, kesto 1 h 45 min
Ihoanalyysi, pintapuhdistus, Relaxing Prelude -alkurentoutus, ihotyypin mukainen kuorinta, syvävaikutteinen Thermo Amino -kuorinta, seerumit, rentouttava hieronta, voidenaamio, erikoisnaamio, aromaattinen hoitoöljy, Perfecting massage ja Jadekivihieronta, seerumit ja hoitovoiteet
171€

Varaa aika tästä.

Exuviance Professional -kasvohoidot

Exuviance Professional -tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hienovaraisten AHA-happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Lue lisää Exuviancesta.

Sarjahoito 6-10 kertaa, 1-4 viikon välein
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo (1.kerta) tai 30% AHA-glykolihappo (+booster), naamio ja hoitovoiteet
66€
Radiance Peel Retinol -kuorintahoito
Retinol Peel -kuorintahoito kuorii, stimuloi ja parantaa ihon rakennetta sekä häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. 2-3 päivän kuluttua iho saattaa hilseillä. Kuorinta pestään annettujen ohjeiden mukaan kotona. Hoito 4-6 viikon välein.
93€
Radiance Peel Retinol -kuorintahoito hieronnalla ja naamiolla 156€
Rauhoittava hoito: herkkä, rosacea, atooppinen tai kuiva iho
Pintapuhdistus, 20% AHA-glykolihappo/booster, kulmien siistiminen, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet
88€
Syväpuhdistava hoito: akne, epäpuhdas, rasvainen tai sekaiho
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo, booster, mekaaninen syväpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, seerumi ja hoitovoiteet
88€
Kirkastava ja heleyttävä hoito: maksaläiskät, epätasainen ihonväri 
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo, mekaaninen syväpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet
122€
Anti-age hoito: rypyt, kuiva, väsynyt iho tai ikääntymisen merkkejä ihossa
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo, mekaaninen syväpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet
122€
Kultahoito: kaikki hoidollisuutta ja hemmottelua kaipaavat 
Pintapuhdistus, Glykol Polish -kuorinta, 20% AHA-glykolihappo tai 30% sarjahoidossa, décolletéen kuorinta, hieronta: kasvot, kaula, décolleté ja hartiat, seerumit silmänympärysiholle ja kasvoille, silmänympärysnaamio, naamio: kasvot, kaula ja décolleté, hoitovoiteet: silmänympärysiho, kasvot, kaula ja décolleté.
146€

Varaa aika tästä.

Swissline -kasvohoidot

Älykäs ihonhoito kulkee aina askeleen edellä – se pohjautuu ihon loputtomaan kykyyn palautua ja integroi tämän koostumuksiinsa. Swisslinen tehokkaat koostumukset herättävät aistisi ja antavat sinulle kaipaamasi hetken nauttia ja rentoutua – tuoda pienen ylellisyyden arjen hetkiin.​ Lue lisää Swisslinesta.

Le grand soin au collagene pur
Upea premium-hoito hyödyntää parhaimmat aktiiviaineet, puhtaan kollageenin sekä non-invasiivisten kasvohoitojen huipputeknologian huikeaan hoitonautintoon. Hoito on erittäin tehokas ja täyteläistävä aikuiselle iholle, mutta yhtä tuloksellinen myös nuoremmalle. Valintasi on tämä hoito, kun haluat sen täydellisimmän. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Kesto 105 min.
189€
Swiss Lifting Infusion
Kasvojen, kaulan ja decolteen ylellinen ja tehokas aikuisen ihon lifting-kasvohoito kiinteyttää ja täyteläistää rypyt ja juonteet ainutlaatuisen tehokkaasti. Lifting-kasvohoito huomioi ikääntyneemmän ihon kaikki toiveet; ihon tarpeita vastaava AHA, BHA tai PHA-happokuorinta, puhdas merikollageeni, voimakkaasti ihoa kohottava Lifting Cure-ampulli sekä hyaluronihappo stimuloivat ja uudistavat ihoa syvätehoisesti ja kokonaisvaltaisesti. 
Kesto 75 min.
142€
Swiss Smart
Farmaseuttisesti luokitellut, ihon biologiaa kunnioittavat aktiiviaineet parantavat ihon kimmoisuutta kohdistuen täsmävaikutteisesti ihotyyppien eri ongelmiin. Tehokas ja yksilöllinen kasvohoito hyödyntää Swiss Line hoitolinjan ainutlaatuisia boostereita sekä signatuuriyhdisteitä ja toimii yhteistyössä ihon kanssa. Kasvohoito on ihanteellinen erityisesti stressin uuvuttamalle iholle. Älykäs ja nopea tapa saada iho näyttämään hyvältä.
Kesto 60 min.
120 €

Face Sculpting Collagen 
Tehokkaasti kiinteyttävä ja kosteuttava sarjahoito aikuiselle iholle. Täyteläistävä ja virkistävä hoito, joka sisältää aktiivisen käsintehdyn hieronnan, Lifting Cure-ampullin, pure collagéne-naamion sekä ihoa uudistavat ja kosteuttavat seerumin, boosterin ja hoitovoiteen. Kesto á 75 min.

Hoito tehdään sarjahoitona. Vaihtoehtoina 8 tai 12 kerran sarjahoito. 

1120 € / 8x

1680 € / 12x

Varaa aika tästä.