Kasvohoidot

Varaa aika tästä.

Kasvojen iho on alttiina ilmaston vaihteluille, katupölylle ja muille epäpuhtauksille sekä auringon ultraviolettisäteilylle. Kasvojen alueen iho poikkeaa vartalon ihosta monella tavalla ja siksi on tärkeää, että kasvohoito ja ihonhoitotuotteet ovat juuri kasvoille tarkoitettuja.

Kasvohoidon päämääränä on puhdistaa ja pehmittää ihoa, elvyttää tai rauhoittaa tarvittaessa sen toimintoja, hoitaa ihomuutoksia ja suojata kasvojen ihoa.

Hoitolassa tehty kasvohoito on tehokas aloitus matkalla hoitotavoitteisiin. Hoidon vaikutusta pitkittääksesi tai ylläpitääksesi, on hyvä perehtyä kotihoitotuotteisiin asiantuntevan kosmetologin opastuksella.

Me teemme kasvohoidot Pinjamissa käsin, ilman koneita. Suosittelemme sinulle sopivia kotihoitotuotteita ja laadimme yksilöllisen kotihoitosuunnitelman ihollesi. 

Perinteiset kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito
Pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, aromaattinen hoitoöljy, pitkä hieronta, naamiot, seerumit, hoitovoiteet

103€
Täydellinen kasvohoito + ripsien ja kulmien kestovärjäys 137€
Täydellinen kasvohoito lymfahieronnalla 122€
Kasvohoito
Hoito on sama kuin täydellisessä kasvohoidossa, mutta lyhyemmällä hieronnalla
93€
Kasvohoito ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä 127€

Varaa aika tästä.

Darphin -erikoiskasvohoidot

Darphin koostumukset ovat yksilöllisiä taidonnäytteitä, ainesosat toimivat tehokkaina ja synergisinä koostumuksina. Jokainen koostumus huomioi ihon yksityiskohtaisesti. Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Lue lisää Darphinista.

Darphin 3D Fast
Kiinteyttävä ja kosteuttava pikahoito, kesto 30 min
63€
Darphin 3D SOS
Ärtyneelle ja punoittavalle iholle, kesto 60 min
90€
Darphin 3D Express
Nopea ja tehokas täsmähoito, kesto 1 h 15 min
Ihoanalyysi, pintapuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, syvävaikutteinen Thermo Amino -kuorinta, aromaattinen hoitoöljy, Perfecting Massage ja Jadekivihieronta, voidemainen naamio, seerumit ja hoitovoiteet
90€

Darphin Ultimate Uplift
Ultimate Uplift -kasvohoito uudistuneilla Stimulskin Plus -hoitotuotteilla on nautinnollinen kasvohoito täsmähoitamaan ikääntymisen iholle tuomia muutoksia. Multikorjaava kasvohoito täyttää näkyvästi hienot juonteet sekä parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Hoito jättää ihon sileäksi, säteileväksi ja kohottaa kasvonpiirteitä.

Ultimate Uplift -kasvohoito lumoaa kokonaisvaltaisella aistinautinnolla. Kesto 75 min

110€
Darphin 3D Relax
Räätälöity ja syvätehoinen hoito, kesto 1 h 30 min
Ihoanalyysi, pintapuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, syvävaikutteinen Thermo Amino -kuorinta, aromaattinen öljy, hieronta, voidemainen naamio, erikoisnaamio, seerumit ja hoitooviteet
126€
Darphin 3D Total Relax
Kokonaisvaltaisen rentouttava ja hemmotteleva kasvohoitonautinto, kesto 1 h 45 min
Ihoanalyysi, pintapuhdistus, Relaxing Prelude -alkurentoutus, ihotyypin mukainen kuorinta, syvävaikutteinen Thermo Amino -kuorinta, seerumit, rentouttava hieronta, voidenaamio, erikoisnaamio, aromaattinen hoitoöljy, Perfecting massage ja Jadekivihieronta, seerumit ja hoitovoiteet
163€

Varaa aika tästä.

Exuviance Professional -kasvohoidot

Exuviance Professional -tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hienovaraisten AHA-happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Lue lisää Exuviancesta.

Sarjahoito 6-10 kertaa, 1-4 viikon välein
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo (1.kerta) tai 30% AHA-glykolihappo (+booster), naamio ja hoitovoiteet
63€
Radiance Peel Retinol -kuorintahoito
UUTUUS Retinol Peel -kuorintahoito kuorii, stimuloi ja parantaa ihon rakennetta sekä häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. 2-3 päivän kuluttua iho saattaa hilseillä. Kuorinta pestään annettujen ohjeiden mukaan kotona. Hoito 4-6 viikon välein.
89€
Radiance Peel Retinol -kuorintahoito hieronnalla ja naamiolla 149€
Rauhoittava hoito: herkkä, rosacea, atooppinen tai kuiva iho
Pintapuhdistus, 20% AHA-glykolihappo/booster, kulmien siistiminen, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet
84€
Syväpuhdistava hoito: akne, epäpuhdas, rasvainen tai sekaiho
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo, booster, mekaaninen syväpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, seerumi ja hoitovoiteet
84€
Kirkastava ja heleyttävä hoito: maksaläiskät, epätasainen ihonväri 
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo, mekaaninen syväpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet
116€
Anti-age hoito: rypyt, kuiva, väsynyt iho tai ikääntymisen merkkejä ihossa
Pintapuhdistus, 20% tai 30% AHA-glykolihappo, mekaaninen syväpuhdistus, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet
116€
Kultahoito: kaikki hoidollisuutta ja hemmottelua kaipaavat 
Pintapuhdistus, Glykol Polish -kuorinta, 20% AHA-glykolihappo tai 30% sarjahoidossa, décolletéen kuorinta, hieronta: kasvot, kaula, décolleté ja hartiat, seerumit silmänympärysiholle ja kasvoille, silmänympärysnaamio, naamio: kasvot, kaula ja décolleté, hoitovoiteet: silmänympärysiho, kasvot, kaula ja décolleté.
137€

Varaa aika tästä.

Swissline -kasvohoidot

Älykäs ihonhoito kulkee aina askeleen edellä – se pohjautuu ihon loputtomaan kykyyn palautua ja integroi tämän koostumuksiinsa. Swisslinen tehokkaat koostumukset herättävät aistisi ja antavat sinulle kaipaamasi hetken nauttia ja rentoutua – tuoda pienen ylellisyyden arjen hetkiin.​ Lue lisää Swisslinesta.

Le grand soin au collagene pur
Upea premium-hoito hyödyntää parhaimmat aktiiviaineet, puhtaan kollageenin sekä non-invasiivisten kasvohoitojen huipputeknologian huikeaan hoitonautintoon. Hoito on erittäin tehokas ja täyteläistävä aikuiselle iholle, mutta yhtä tuloksellinen myös nuoremmalle. Valintasi on tämä hoito, kun haluat sen täydellisimmän. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Kesto 105 min.
185€
Swiss Lifting Infusion
Kasvojen, kaulan ja decolteen ylellinen ja tehokas aikuisen ihon lifting-kasvohoito kiinteyttää ja täyteläistää rypyt ja juonteet ainutlaatuisen tehokkaasti. Lifting-kasvohoito huomioi ikääntyneemmän ihon kaikki toiveet; ihon tarpeita vastaava AHA, BHA tai PHA-happokuorinta, puhdas merikollageeni, voimakkaasti ihoa kohottava Lifting Cure-ampulli sekä hyaluronihappo stimuloivat ja uudistavat ihoa syvätehoisesti ja kokonaisvaltaisesti. 
Kesto 75 min.
142€
Swiss Smart
Farmaseuttisesti luokitellut, ihon biologiaa kunnioittavat aktiiviaineet parantavat ihon kimmoisuutta kohdistuen täsmävaikutteisesti ihotyyppien eri ongelmiin. Tehokas ja yksilöllinen kasvohoito hyödyntää Swiss Line hoitolinjan ainutlaatuisia boostereita sekä signatuuriyhdisteitä ja toimii yhteistyössä ihon kanssa. Kasvohoito on ihanteellinen erityisesti stressin uuvuttamalle iholle. Älykäs ja nopea tapa saada iho näyttämään hyvältä.
Kesto 60 min.
120 €

Face Sculpting Collagen 
Tehokkaasti kiinteyttävä ja kosteuttava sarjahoito aikuiselle iholle. Täyteläistävä ja virkistävä hoito, joka sisältää aktiivisen käsintehdyn hieronnan, Lifting Cure-ampullin, pure collagéne-naamion sekä ihoa uudistavat ja kosteuttavat seerumin, boosterin ja hoitovoiteen. Kesto á 75 min.

Hoito tehdään sarjahoitona. Vaihtoehtoina 8 tai 12 kerran sarjahoito. 

1120 € / 8x

1680 € / 12x

Varaa aika tästä.