' HydraFacial™ – Kauneuskeskus Pinjami

HydraFacial™

 

HydraFacial™-kasvohoito

HydraFacial™ on Yhdysvalloista liikkeelle lähtenyt ihonhoitomaailmaa mullistava ja markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Yhdysvaltojen johtava kauneudenhoitoalan ammattilaislehti Les Nouvelles Esthétiques & SPA ja New Beauty-lehti ovat nimenneet HydraFacial™ parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi jo useana vuonna peräkkäin.

HydraFacial on nopea, tehokas kasvohoito ja kivuttomampi ihonpuhdistus, jonka tuloksia näet ihollasi jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla, kun hoidon aikana ihoon syötetyt tehoaineet vaikuttavat pitkäkestoisesti.

Seerumipohjaisessa, tehokkaassa, mutta silti hellävaraisessa hoidossa ei ainoastaan kuorita ihoa poistaen kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, vaan samalla hoidetaan myös alla olevaa tervettä ihoa.

Mitä hoidossa tehdään?

HydraFacial-hoidossa käytetään patentoitua ja tämän hetken edistyneintä teknologiaa.

Hoito syväpuhdistaa huokoset ja poistaa kivuttomasti mustapäitä ja samalla kosteuttaa ihoa. Hoidon aikana iholle syötetään tärkeitä antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita.

Kasvohoitoon voidaan myös yhdistää ihoa rauhoittava ja samalla kiinteyttävä LED-valohoito tai kasvojen turvotusta vähentävä ja nestekiertoa herättelevä lymfaterapia.

Hoitoihin sisältyy kolme vaihetta

 1. Ihon puhdistus ja kuorinta, jossa uusi ihokerros kuoritaan hellästi esiin.
 2. Ihohuokosten tyhjennys kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla ja kosteutetaan ihoa tehokkaasti.
 3. Antioksidanttien ja peptidien syöttö ihoon. Aineosat tekevät ihosta kuulaan ja suojaavat sitä.

Yhdistä LED-valohoito tai lymfaterapia HydraFacial™-kasvohoitoon

Turvallinen ja bakteereita tuhoava LED-valohoito rauhoittaa tulehtunutta ja punoittavaa ihoa. Valohoito stimuloi ihoa kiinteyttävää kollageenia. LED-valohoito sopii erityisesti ärtyneelle, punoittavalle tai epäpuhtaalle iholle sekä rosacea-ihon hoitoon ja ikääntymisen mukanaan tuomiin ihon muutoksiin. Myös ihon kuivuudesta kärsivälle voi LED-valohoidosta olla apua.

Laitteellinen lymfaterapia on kevyt, mukava ja kivuton hoito, joka tehostaa nestekiertoa kasvoissa ja poistaa siten kasvojen turvotusta. Hoito terävöittää kasvonpiirteitä. Jos kasvosi turvottavat herkästi tai niihin kertyy ylimääräistä nestettä, kannattaa lymfaterapia yhdistää HydraFacial-hoitoon.

HydraFacial-hoidon hyödyt

HydraFacial-hoidon avulla ihosi kunto paranee ja saat terveen, puhtaan ja heleän ihon. Myös rypyt ja juonteet vähenevät. Hoitavat aineet vaikuttavat iholla hoidon jälkeen vielä usean päivän ajan, mikä parantaa hoitotuloksia entisestään.

HydraFacial-kasvohoito on ratkaisu moniin iho-ongelmiin ja kaikenlaisille ihoille. Hoito sopii myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Turvallisesta ja tehokkaasta HydraFacial-hoidosta on erityisesti apua, jos sinulla on

 • kuiva iho
 • rasvainen ja tukkeutunut iho
 • laajentuneet ihohuokoset
 • ryppyjä ja juonteita
 • ihon rakenne on huono ja iho kaipaa kirkastusta
 • pigmenttiläiskiä tai muuten epätasainen ihonväri
 • kimmoisuuden ja kiinteyden puutetta iholla

Löydä sinulle sopivin HydraFacial-hoito

HydraFacial™ Signature-kasvohoito

Nopea ihon kirkastus ja peruspuhdistus. Tähän ihon peruskuntoa korjaavaan, puhdistavaan ja syväkosteuttavaan kasvohoitoon kuuluu kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö. Hoito jättää iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. 

Kenelle? Jos kaipaat ihollesi peruspuhdistusta ja pikaista kirkastusta.

HydraFacial™ Clarifying-kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Hoitoon kuuluu myös GlySal-happokuorinta.

 • Täydennä hoidon vaikutusta ja valitse hoitoon lisäksi LED-valohoito, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyään tai akneihoon.
 • Täydennä hoitoa lymfaterapialla, jos kasvosi ovat turvonneet ja niissä on ylimääräistä nestettä.
Kenelle? Jos ihossasi on enemmän puhdistettavaa ja epäpuhtauksien lisäksi kaipaat tasaisempaa väriä ja kirkastusta ihollesi.

HydraFacial™ Age Refinement-kasvohoito

Aikuiselle iholle täydellinen kasvohoito, joka korjaa ikääntymisen merkkejä kuten pigmenttimuutoksia ja syviä juoteinta. Hoidossa hyödynnetään GlySal-happokuorintaa, Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita.

Kenelle? Jos kaipaat tehohoitoa ikääntymisen mukanaan tuomiin ihomuutoksiin.

HydraFacial™ Platinum-kasvohoito

Kokonaisvaltainen All Inclusive HydraFacial-kokemus, joka aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon sisältyy ihon kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ja tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta sekä ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli.
Hoitoon yhdistetään LED-valohoito, josta on apua erilaisiin iho-ongelmiin kuten rosaceaan.

Kenelle? Erityisesti ikääntyvälle iholle ja jos ihossasi on enemmän hoidettavaa tai sinulla on useita iho-ongelmia kuten epäpuhtautta, turvotusta, veltostumista tai värivirheitä.

Varaa aika tästä

Valmistautuminen hoitoon ja kotihoito-ohjeet

Lue nämä ohjeet tarkasti ennen kuin tulet hoitoon. Mikäli sinulla on kysyttävää HydraFacial-kasvohoidosta, varaa kosmetologin konsultaatiovartti osoitteesta www.pinjami.fi/ajanvaraus.

Ensimmäinen hoitokerta on hyvä varata vähintään kuukautta ennen tärkeää tilaisuutta tai juhlia, sillä epäpuhtauksien määrä ihossa saattaa lisääntyä hoidon jälkeen. Tämä on täysin normaalia, koska iho puhdistuu ja uudistuu vielä hoidon jälkeenkin.

 • Vältä hikoilua, saunomista ja ulkoilua kovalla pakkasella hoitopäivänä.
 • Käytä vähintään SPF30 aurinkosuojaa kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä aurinkoa ja valohoitoja vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä voimakkaita happo-, A-vitamiini- ja neulaushoitoja sekä depilaatiota kaksi viikkoa ennen ja jälkeen hoidon.
 • Älä levitä iholle voimakkaasti elvyttäviä tai happoja sisältäviä seerumeita, voiteita, naamioita tai vastaavia.
 • Hoidon jälkeen epäpuhtauksien määrä saattaa hieman lisääntyä. Tämä on normaalia ensimmäisten HydraFacial-hoitojen jälkeen, koska iho uusiutuu ja puhdistuu vielä hoidon jälkeen.
 • Hapon käyttö hoidossa saattaa lisätä ihon hilseilyä tai kuivuuden tunnetta. Voit tällaisessa tilanteessa lisätä iholle säännöllisesti kosteutustuotetta.

Jos sinulla herää kysyttävää tai jos hoidon jälkeen ihossasi ilmenee epätavallista reagointia, otathan välittömästi yhteyttä Pinjamiin.

HydraFacial-kasvohoito ei sovi sinulle, jos

 • olet raskaana tai imetät
 • olet syönyt isotretinoiini-kuurin edellisen vuoden aikana (muun muassa Roaccutan, Isotretinoin Ratiopharm, Isotretinoin Actavis, Isotretinoin Alernovaja, Isotretinoin Orifarm)
 • sinulla on autoimmuunijärjestelmän sairauksia (Lupus, Scleroderma, HIV)
 • olet ottanut Botoxia (5 päivää) tai täyteaineita (2 viikkoa)
 • sinulla on herpes. Mahdollinen herpeksen estohoito ennen HydraFacial-hoitoa pitää tehdä aina vain lääkärin ohjeen mukaisesti.
LED-valohoito ei sovi sinulle, jos

 • käytät valoherkistäviä lääkkeitä kuten isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko.
 • kärsit fotoallergisista reaktioista ja ihottumiasta, albinismista tai porfyriasta
 • sinulla on autoimmuunisairaus (Lupus = punahukkatauti)
 • sinulla on epilepsia
 • käytät joitakin luontaistuotteita kuten mäkikuismaa
 • olet raskaana tai imetät