Darphin


 Pierre Darphin

Darphin perintö   

Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi Pariisissa ylellisen Kauneus Instituutin. Ainutlaatuiset aromaattiset kasvipohjaiset tuotteet ja hoidot sekä Darphinille tunnusomainen mielihyvä ovat tärkeä osa kauneutta.

Pierre Darphinin jättämä perintö toimii edelleen yrityksen ohjenuorana. Suunnitellessaan korkealuokkaisia hemmottelevia ihonhoitotuotteita Darphin laboratoriot hyödyntävät viimeisintä teknologiaa sekä huolellisesti valikoituja luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä.

Ainutlaatuinen ja yksilöllinen Darphin ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä. Ainutlaatuinen tunne, ainutlaatuiset hoitotulokset.

Darphin konsepti

Aromaterapian voima

Yhdistämällä kosmetiikan viimeisimmät saavutukset aromaterapiaan saadaan tuotteita, jotka sisältävät ainutlaatuisen valikoiman hienoimpia aromaattisia kasviuutteita. Darphin kauneuskonsepti sisältää ainutlaatuisen Aromatic Care-tuotesarjan, jossa puhtaat eteeriset öljyt vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta. Tämä erityisen hyvää tekevä aromaterapia stimuloi aisteja ja kehoa sekä herättää kokonaisvaltaisesti vaikuttavan kauneuden ja hyvän olon tunteen.

Mielihyvän voima

Ylelliset, kaikkia aisteja hemmottelevat hoitotuotteet saavat käyttäjänsä sekä tuntemaan mielihyvää, että näyttämään kauniilta.

3-vaiheinen kauneusohjelma

Darphin kauneusohjelmassa huomioidaan ihotyyppi ja ihon kunto, joka vaihtelee iän, sääolosuhteiden, ravinnon ja elämäntyylin mukaan. Kolme päivittäin käytettävää yksilöllisesti valittua tuotetta - Seerumi, Aromatic Care-hoitoöljy ja Hoitovoide huolehtivat kaikista ihosi tarpeista.

Lue lisaa Darphin