' Darphin – Kauneuskeskus Pinjami

Darphin

Pierre Darphin

Darphin perintö   

Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi Pariisissa ylellisen Kauneus-Instituutin. Ainutlaatuiset aromaattiset kasvipohjaiset tuotteet ja hoidot sekä Darphinille tunnusomainen mielihyvä ovat tärkeä osa kauneutta.

Pierre Darphinin jättämä perintö toimii edelleen yrityksen ohjenuorana. Suunnitellessaan korkealuokkaisia hemmottelevia ihonhoitotuotteita Darphin laboratoriot hyödyntävät viimeisintä teknologiaa sekä huolellisesti valikoituja luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä.

Ainutlaatuinen ja yksilöllinen Darphin ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä. Ainutlaatuinen tunne, ainutlaatuiset hoitotulokset.

Darphin konsepti

Darphin koostumukset ovat yksilöllisiä taidonnäytteitä, ainesosat toimivat tehokkaina ja synergisinä koostumuksina. Jokainen koostumus huomioi ihon yksityiskohtaisesti.

Kun avaat Darphin purkin, otat nokareen iholle sulautuvaa hoitovoidetta tai levität kasvoillesi vesimäisen raikasta seerumia, huomaat kuinka kasvien voima herättää välittömästi ihosi kauneuden. Aromaattiset öljyeliksiirit palauttavat ja tasapainottavat ihon ulkoisen ja sisäisen kauneuden ja hyvän olon tunteen.

Aromaterapia ja kasviuutteet

Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Valikoima luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta ulottaen voimansa syvälle ihoon herättäen kaikki ihon toiminnot. Aromaterpian kokonaisvaltainen vaikutus on suunnaton – hoidon tehon ja lempeyden täydellinen harmonia.

Mielihyvän voima

Ylelliset, kaikkia aisteja hemmottelevat hoitotuotteet saavat arjen väistymään tehden ihonhoidosta nautinnon. Jokainen käyttökerta hyväilee kaikkia aisteja herättäen ihon kauneuden ja hyvänolon tunteen.

3-vaiheinen kauneusohjelma

Jokaisen Darphin hoitonautinnon perustan luo ammattilaisen erityisen huolella tekemä yksilöllinen ihon kuntomääritys. Sen pohjalta laadittu toiveita ja ihon tarpeita vastaava 3-vaiheinen kauneusohjelma huolehtii ihon kaikista tarpeista hoitaen ihoa syvätehoisesti ainutlaatuisin hoitotuloksin.

Lue lisää Darphinistä maahantuojamme sivulta.