' Swissline – Kauneuskeskus Pinjami

Swissline

SWISSLINE – ihonhoitoa, jota ihosi ymmärtää – biologisesti

Ihonhoitotuotteiden on kunnioitettava ihoa ja työskenneltävä sen kanssa yhteistyössä, ei sitä vastaan. 

Älykäs ihonhoito kulkee aina askeleen edellä – se pohjautuu ihon loputtomaan kykyyn palautua ja integroi tämän koostumuksiinsa.

Kuka sanoo, etteikö tieteellisesti todistettu kosmetiikka voisi olla nautinnollista?

Swisslinen tehokkaat koostumukset herättävät aistisi ja antavat sinulle kaipaamasi hetken nauttia ja rentoutua – tuoda pienen ylellisyyden arjen hetkiin.

SWISSLINEn filosofia

Vuonna 1989 perustettu SWISSLINE syntyi intohimosta ihon biologiaan ja uteliaisuuteen siitä, mitä valintoja ihosi tekisi, mitä aktiiviaineita iho hyödyntäisi, jos sille itselleen annettaisiin mahdollisuus valita.  

Swissline-filosofia noudattaa edelleen näitä periaatteita ja haluaa tulevaisuuden ihonhoidon olevan sellaista, kuin sen alun perin oli tarkoitus olla, ennen kuin markkinointi astui mukaan.

Swisslinen tuotteita on valmistettu yli 30 vuoden ajan Sveitsissä ja niistä jokainen perustuu tieteellisesti todistettuihin ainesosiin. Swissline on yksi harvoista tuotesarjoista, jonka alkuperän voi jäljittää solutasolle. 

Ylpeänä tästä perinnöstä, Swissline kulkee tänäkin päivänä edistyksellisesti bioteknologian innovaatioiden ja kehityksen edelläkävijänä.