' Joululahjakortti 2022 – Kauneuskeskus Pinjami

Joululahjakortti 2022

Anna tänä jouluna rakkaillesi, läheisillesi, ystävällesi tai itsellesi omaa aikaa ja hyvää oloa. Lahjakortti kauneushoitolaan on henkilökohtainen lahja, jota arvostetaan. Kukapa ei välillä kaipaisi ja haluaisi rentoutusta ja pysähtymistä kiireisen arjen keskellä.

Katso tästä suosituimmat lahjakorttimme:

 

Räätälöity käsintehty kasvohoito 93 € 

Tämä käsintehty ihana kasvohoito on täydellinen tapa muistaa läheistäsi. Hoito suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaan, eli tämä hoito sopii aidosti jokaiselle! Kesto 90min.

 

Huom. Ostaessasi tämän lahjakortin hoitolasta saat sen kauniisti paketoituna lahjatuotteen kera. 

 

Täydellinen kasvohoito 103 € 

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen, kulmien siistimisen, aromaattisen hoitoöljyn, pitkän hieronnan, seerumit, naamiot ja voiteet.

Huom. Ostaessasi tämän lahjakortin hoitolasta saat sen kauniisti paketoituna lahjatuotteen kera. 

 

Swissline Pure Collagen Face & Neck -kasvohoito 189 €

Anna lahjaksi ripaus ylellisyyttä. Swisslinen upea premium-kasvohoito on valinta, kun haluat antaa täydellisen lahjan lähimmäisellesi. Upea premium-hoito hyödyntää parhaimmat aktiiviaineet, puhtaan kollageenin sekä non-invasiivisten kasvohoitojen huipputeknologian huikeaan hoitonautintoon. Hoito on erittäin tehokas ja täyteläistävä aikuiselle iholle, mutta yhtä tuloksellinen myös nuoremmalle. Valintasi on tämä hoito, kun haluat sen täydellisimmän. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Kesto 105 min.

 

Huom. Ostaessasi tämän lahjakortin hoitolasta saat sen kauniisti paketoituna lahjatuotteen kera.

 

Yumi ripsien kestotaivutus 79 €

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

Aromahieronta 84 €

Tehokkaasti kehoa ja mieltä rentouttava sekä aineenvaihduntaa ja nestekiertoa aktivoiva aromahieronta perustuu eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Hieronnan kesto on n1 h 15 min.

 

Kuumakivihieronta 84 €

Hemmotteleva ja rentouttava hieronta tehdään lämpimillä kivillä ja hoitavilla öljyillä koko vartalolle. Hieronnan kesto on 1 h 15 min. 

 

Intialainen päähieronta 48 €

Päähieronta on rentouttava hoitomuoto ja sopii käyttötarkoituksensa lisäksi myös pelkästään hemmotteluun ja rentouttavaksi hoidoksi. Päähieronnasta saa apua muun muassa stressiin ja uupumukseen niska-hartiaseudun kipuun ja särkyyn, päänsärkyyn, migreeniin ja unettomuuteen. 

 

Vartalosokerointi alk. 20 €

Sokerointi on ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Vartalosokeroinnissa ihokarvojen lisäksi saadaan hellävaraisesti poistettua myös kuollut ihosolukko sokerin ja oikean tekniikan avulla. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 

Muita ideoita:

Ihonpuhdistus 72 € 

Hoidossa tehdään pintapuhdistus, kuorinta ja höyrytys sekä käsin tehtävä mekaaninen puhdistus. Hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen, seerumi/aromaattinen hoitoöljy, naamio ja voiteet.

 

Darphin 3D-hoidot

Total Relax 163€
Relax 126€
Experss 80€
Fast 63€

Tutustu tarkemmin hoitojen sisältöön tästä linkistä

 

Koko vuoden kasvohoidot kerralla 383 € 

Tämä paketti sisältää kasvohoidon jokaiselle vuodenajalle. Kaksi hemmottelevaa 105minuutin kauneushoitoa, sekä kaksi puhdistavaa 90minuutin kasvohoitoa. Tämä lahja kestää koko vuoden!

 

Osta lahjakortti valitsemallesi summalle!

Valinnan vaikeus?

Anna lahjansaajalle vapaus valita juuri hänelle täydellinen hoito tai tuotepaketti laajasta valikoimastamme ostamalla lahjakortti summalle!