' Viime hetken lahjaidea: Hemmottelua Pinjamista – Kauneuskeskus Pinjami

Viime hetken lahjaidea: Hemmottelua Pinjamista

Joulu on lahjojen antamisen aikaa. Yhä enemmän panostetaan lahjojen laatuun ja merkityksellisyyteen - ajatellaan lahjan saajaa ja halutaan antaa jotakin, joka koskettaa ja tuo hyvää mieltä ja oloa.

Tässä meiltä Pinjamista muutama viime hetken ihana lahjaidea rakkaallesi, läheisellesi tai ystävällesi. Tai miksipä et lahjoisi myös itseäsi - kukapa meistä ei välillä kaipaisi hemmottelua ja haluaisi omaa aikaa rentoutumiseen, etenkin näin erikoisen vuoden jälkeen.

Anna siis tänä jouluna kokonaisvaltaista hyvää oloa ja hanki meiltä lahjakortti ihaniin rentoutushoitoihin:

Käsintehty, ihana kasvohoito on täydellinen tapa muistaa läheistäsi. Hoito suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden ja ihotyypin mukaan, eli tämä hoito sopii aidosti jokaiselle. Tämä hoito sisältää lisäksi ilmaisen lahjan: Intral Rescue -seerumin.

Kauniita kynsiä on ilo katsella. Anna lahjaksi lahjakortti kynsien kestolakkaukseen, saat mukana ilmaisen lahjan! Tämän lahjan saaja saa huolitellut ja ihanat kädet jopa kolmeksi viikoksi!

Rakastaako lahjasi saaja kasvohoitoja? Mikä olisikaan ihanampi lahja, kuin koko vuoden kasvohoidot kerralla ja saat vielä ihanan aromaeliksiirin ekstrana hänelle. Tämä paketti sisältää kasvohoidon jokaiselle vuodenajalle. Kaksi hemmottelevaa 105 minuutin kauneushoitoa sekä kaksi puhdistavaa 90 minuutin kasvohoitoa. Tämä on lahja, joka kestää koko vuoden!

Voit antaa lahjansaajalle myös vapauden valita palveluja ja/tai tuotteita lahjoittamalla tietyn summan lahjakortilla.

Tällä J.H. Erkon runolla haluamme toivottaa teille ihanat asiakkaamme, rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa!

Ja hyvä, lämmin, hellä
on mieli jokaisen:
oi jospa ihmisellä
ois joulu ainainen! 

Pinjamin tytöt