' Silmäsi saavat minut sanattomaksi – Kauneuskeskus Pinjami

Silmäsi saavat minut sanattomaksi

Lämmin, leppoisa ja rento kesä lähestyy. Eikö olisikin ihanan huoletonta, ettei kesäkaudella tarvitsisi käyttää aikaa meikkaamiseen ja silti voisi näyttää huolitellulta, luonnollisen raikas ilme kasvoilla? Ja koska maskiakin pitää edelleen käyttää, on silmien ja kulmien korostaminen erityisen ajankohtaista. Tässä vinkkejämme, miten voit häikäistä katseellasi!

Kaikki lähtee tietenkin liikkeelle huolellisesta ja rutiininomaisesta pohjatyöstä. Silmänympärysihomme on ohut ja herkkä. Ihon kuivuminen ja iän tuomat muutokset – rypyt – näkyvät ja ilmaantuvat ensimmäisenä juuri tälle alueelle.

Silmänympärystuotteet hoitavat herkän ihoalueen erityistarpeita kosteuttaen, suojaten ja vahvistaen. Päivittäisellä hoidolla iän tuomat muutokset kiinteytyvät ja silottuvat, siksi silmänympärysihon hoito onkin tärkeää ottaa rutiiniksi aamuin illoin.

Silmänympärysvoide on valittava huolellisesti, sillä pelkkä kosteutus iholle ei riitä – soluja on myös autettava uusiutumaan. Pinjamin asiantuntevat kosmetologit auttavat oikean ja juuri sinulle sopivan tuotteen valinnassa.

Helpota elämää ryhdikkäillä kulmilla – turvallisesti ja luotettavasti

Eikö kaupasta meinaa löytyä sopivan väristä kulmakynää? Tuoko ikänäkö jo haasteita kulmien piirtämiseen ja silmien rajaukseen? Kasvaako karvat miten sattuu, tai eivät ollenkaan? Ei hätää! Arkea ja tulevaa kesää voi helpottaa ryhdikkäillä uusilla kulmakarvoilla.

Lehdissä on aika-ajoin kirjoitettu pieleen menneistä microblading-kulmakarvoista. Nämä ovat valitettavia yksittäistapauksia, eikä niistä kaikki ole edes Suomesta. Haluamme erityisesti korostaa, että kasvojen hoito- ja kauneustoimenpiteet kannattaa aina toteuttaa alan asiantuntijalla ja niiden tekemiseen sertifioidulla kosmetologilla. Luotettavan ja asiantuntevan ammattilaisen kanssa tehdään aina ensin hoitosuunnitelma ja voit varmistua olevasi hyvissä käsissä.

Nykyään löytyy myös monenlaisia turvallisia ja luotettavia tekniikoita, micropigmennoinnista ja puuteritekniikasta sekatekniikkaan. Sinun ei tarvitse itse perehtyä kovin syvällisesti kaikkiin erilaisiin tekniikoihin ja monimutkaisiin nimiin, vaan voit varata meiltä konsultaatioajan, jossa kerromme ja käymme läpi eri tavat kulmien laittoon. Katsotaan yhdessä mikä sinulle olisi mielekkäin ja sopivin tapa.

"Aamulähtöjä helpottamaan kannattaa muistaa myös katseen ja elämisen kestävä luonnollinen kestorajaus ripsien tyveen. Kysy meiltä lisätietoja, autamme ja olemme täällä juuri sinua varten", vinkkaa Pinjamin erikoiskosmetologi Pirjo Voutilainen.

Älä anna katseesi jumittaa, kirkasta silmäsi Yumilla

Onko todella mahdollista, että et enää tarvitse ripsien pidennyksiä ja tuuheuttavia, paksuja ripsivärejä? Voitko saada omista ripsistäsi pitkät ja kauniit turvallisesti? Kyllä! Nimittäin Yumi™Lashes on täysin uudenlainen hoito, joka korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ripsien kestotaivutuksella ja -värjäyksellä ja saa omat ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa tai irto-osia.

Kuvassa ripset ja kulmat ennen ja jälkeen. Teksti jatkuu kuvien jälkeen.

Yumi™Lashes -hoito taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen niille pituutta, korkeutta ja volyymiä saaden ne näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Tällä hoidolla helpotat aamujasi ja saat kesääsi keveyttä, etkä tarvitse ripsipidennyksiä. Hoitotulokset kestävät 8–10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™:lta löytyy myös kulmakarvoille oma hoito, jossa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää neljästä kuuteen viikkoa. Kohota kulmasi tämän nousevan trendin avulla! Yumi™Brows-kulmien laminointitekniikka on erinomainen vaihtoehto sinulle, jos kaipaat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmien korostamiseen. Lue lisää kotisivuiltamme Yumi™-hoidoista ja ota meihin yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivin hoitomenetelmä!

Meillä Pinjamissa ripsi- ja kulmahoidoissa noudatetaan suositeltua 16 vuoden ikärajaa. Emme myöskään suosittele hoitoja, jos olet raskaana tai imetät.

Anna katseesi loistaa ja korosta luonnollista kauneuttasi – silmäsi ovat häikäisevät!