' Ripset ja kulmat – Kauneuskeskus Pinjami

Ripset ja kulmat

Varaa aika tästä.

Teemme ripsien ja kulmien värjäykset Refectocil-, Yumi- ja Fortune-väreillä. Kulmien värjäyksen yhteydessä saat kulmien siistimisen veloituksetta.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes -hoidon kotihoito-ohjeet

Näin saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään:

1. Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

2. Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.

3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.

4. Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotias.

Kulmien laminointi

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kulmien laminointi tekee luonnollisista kulmista siistit, huolitellut ja runsaamman oloiset. Kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon ja laminointikäsitellään, jolloin karvat jähmettyvät muotoonsa. Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen, kulmien muotoilun ja hoitavan loppuseerumin.

Vaikutus kulmissa kestää n. 4-6 viikkoa ja se voidaan uusia 8 viikon välein. Käsittelyn jälkeen kulmien tuleee antaa asettua rauhassa 24h. Kulmia ei tule tällöin kastella, meikata tai hieroa.

Ikäraja hoitoihin on 16 vuotta ja niitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

   

  Varaa aika tästä.

  Palvelut ja hinnat

  Ripsien kestovärjäys

  22€
  Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu 38€
  Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 22€
  Ripsien kestotaivutus sis. kestovärjäyksen 79€
  Ripsipidennysten poisto 30€
  YUMI ripsien kestotaivutus
  Sisältää kestovärjäyksen
  83€
  YUMI Brows kulmien laminointi
  Sisältää kestovärjäyksen
  58€
  YUMI Ripsien kestotaivutus ja YUMI Brows kulmien laminointi 129€