Ripset ja kulmat


Varaa aika tästä.

Teemme ripsien ja kulmien värjäykset Refectocil- ja Fortune-väreillä. Kulmien värjäyksen yhteydessä saat kulmien siistimisen veloituksetta.

Ripsienpidennys ja -tuuhennus

Ripsienpidennyksissä käytämme yksittäisiä ripsikuituja, jotka ovat luonnollisen näköisiä, mustia ja kaarevia. Ripsikuidut liimataan yksitellen kiinni omiin ripsiin erikoisliimalla.

Ripset eivät ole kosketuksissa ihoon, joten allergisen reaktion mahdollisuus on pieni. Silmäsi ovat kauniit 24 h etkä välttämättä tarvitse lainkaan meikkiä, jolloin säästät aikaa aamuisin.

Huollata ripsienpidennyksiä säännöllisesti

Ripset kestävät noin 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti omat ripset uusiutuvat ja siitä, kuinka niitä itse käsittelet. Jos koko ripsilinja halutaan säilyttää kauniina, huolto tulee tehdä 3-4 viikon välein.

Useita erilaisia ripsivaihtoehtoja

Ripsienpidennysten/tuuhennusten laittaminen vie aikaa 1,5- 2 h ja huolto noin 1 h 30 min. Ripsiä on saatavilla useita eri kaarevuuksia, paksuuksia ja pituuksia. Yleensä käytetään vähintään kolmea eri pituutta, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen.

Kotihoito

Ensimmäisten 24 tunnin aikana ripsien pidennysten laiton jälkeen

  • Älä puhdista silmiä.
  • Älä käy suihkussa tai muuten kastele ripsiä.
  • Älä käy saunassa.

24 tunnin jälkeen silmiä voidaan puhdistaa öljyttömällä puhdistusaineella. Pidennyksiä/ tuuhennuksia tulee käsitellä hellävaraisesti ja varoa ripsien hankaamista. Ripsiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella. Voit halutessasi laittaa silmämeikkiä ja alaripsiin ripsiväriä.

Tervetuloa kaunistautumaan! Olethan kuitenkin iältäsi jo 16 vuotias.

Ripsien kestotaivutus

Helppo tapa saada näyttävyyttä silmiin ilman pidennyksiä. Käsittely sisältää kestotaivutuksen, ripsien hoidon kosteuttavalla aineella taivutuksen jälkeen sekä kestovärin ripsiin!

Tulokset kestävät ripsissä ripsen elinkaaren ajan eli noin 8-12 viikkoa. Käsittelyn voi uusia, kun ripset ovat kokonaan uusiutuneet. Taivutuksen jälkeen ripsien tulee antaa asettua rauhassa 24 tunnin ajan, parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ripsiä ei siis pidä meikata, pestä tai hieroa.

Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotias.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi tekee luonnollisista kulmista siistit, huolitellut ja runsaamman oloiset. Kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon ja laminointikäsitellään, jolloin karvat jähmettyvät muotoonsa. Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen, kulmien muotoilun ja hoitavan loppuseerumin.

Vaikutus kulmissa kestää n. 4-6 viikkoa ja se voidaan uusia 8 viikon välein. Käsittelyn jälkeen kulmien tuleee antaa asettua rauhassa 24h. Kulmia ei tule tällöin kastella, meikata tai hieroa.

Ikäraja hoitoihin on 16 vuotta ja niitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Varaa aika tästä.

Palvelut ja hinnat

Ripsien kestovärjäys

19€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu 34€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 19€
Ripsien kestotaivutus
Sisältää kestovärjäyksen
76€

Ripsien pidennys
Klassinen

127€
Ripsihuolto, klassinen
Huoltoväli 3-4 viikkoa
80€
Pidennysten poisto 21€
Kulmien laminointi
Sisältää kestovärjäyksen
55€
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 120€