Ripset ja kulmat

Varaa aika tästä.

Teemme ripsien ja kulmien värjäykset Refectocil- ja Fortune-väreillä. Kulmien värjäyksen yhteydessä saat kulmien siistimisen veloituksetta.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes -hoidon kotihoito-ohjeet

Näin saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään:

1. Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

2. Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.

3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.

4. Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Ikäraja kestotaivutukseen on 16 vuotias.

Kulmien laminointi

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Kulmien laminointi tekee luonnollisista kulmista siistit, huolitellut ja runsaamman oloiset. Kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon ja laminointikäsitellään, jolloin karvat jähmettyvät muotoonsa. Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen, kulmien muotoilun ja hoitavan loppuseerumin.

Vaikutus kulmissa kestää n. 4-6 viikkoa ja se voidaan uusia 8 viikon välein. Käsittelyn jälkeen kulmien tuleee antaa asettua rauhassa 24h. Kulmia ei tule tällöin kastella, meikata tai hieroa.

Ikäraja hoitoihin on 16 vuotta ja niitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Ripsienpidennys ja -tuuhennus

Ripsienpidennyksissä käytämme yksittäisiä ripsikuituja, jotka ovat luonnollisen näköisiä, mustia ja kaarevia. Ripsikuidut liimataan yksitellen kiinni omiin ripsiin erikoisliimalla.

Ripset eivät ole kosketuksissa ihoon, joten allergisen reaktion mahdollisuus on pieni. Silmäsi ovat kauniit 24 h etkä välttämättä tarvitse lainkaan meikkiä, jolloin säästät aikaa aamuisin.

Huollata ripsienpidennyksiä säännöllisesti

Ripset kestävät noin 4-8 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti omat ripset uusiutuvat ja siitä, kuinka niitä itse käsittelet. Jos koko ripsilinja halutaan säilyttää kauniina, huolto tulee tehdä 3-4 viikon välein.

Useita erilaisia ripsivaihtoehtoja

Ripsienpidennysten/tuuhennusten laittaminen vie aikaa 1,5- 2 h ja huolto noin 1 h 30 min. Ripsiä on saatavilla useita eri kaarevuuksia, paksuuksia ja pituuksia. Yleensä käytetään vähintään kolmea eri pituutta, jotta lopputuloksesta tulee luonnollinen.

Kotihoito

Ensimmäisten 24 tunnin aikana ripsien pidennysten laiton jälkeen

  • Älä puhdista silmiä.
  • Älä käy suihkussa tai muuten kastele ripsiä.
  • Älä käy saunassa.

24 tunnin jälkeen silmiä voidaan puhdistaa öljyttömällä puhdistusaineella. Pidennyksiä/ tuuhennuksia tulee käsitellä hellävaraisesti ja varoa ripsien hankaamista. Ripsiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella. Voit halutessasi laittaa silmämeikkiä ja alaripsiin ripsiväriä.

Tervetuloa kaunistautumaan! Olethan kuitenkin iältäsi jo 16 vuotias.

Varaa aika tästä.

Palvelut ja hinnat

Ripsien kestovärjäys

19€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu 34€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 19€
YUMI ripsien kestotaivutus
Sisältää kestovärjäyksen
79€

Ripsien pidennys
Klassinen

127€
Ripsihuolto, klassinen
Huoltoväli 3-4 viikkoa
80€
Pidennysten poisto 21€
YUMI Brows kulmien laminointi
Sisältää kestovärjäyksen
55€
YUMI Ripsien kestotaivutus ja YUMI Brows kulmien laminointi 120€