' Miestenkin ihoa pitää hoitaa – Kauneuskeskus Pinjami

Miestenkin ihoa pitää hoitaa

Näin isänpäivän kynnyksellä on hyvä hetki puhua hieman miesten ihonhoidosta. Ihon anatominen rakenne on miehillä ja naisilla samanlainen, mutta erot hormonitoiminnassa aiheuttavat sen, että miesten iho on usein hieman paksumpi ja tuottaa enemmän talia. 

Monilla miehillä on normaali tai sietokykyinen ihotyyppi, eli ihon vastustuskyky on parempi ja huokoset suurempia. Kuitenkin erityisesti talviaikaan myös miesten olisi kiinnitettävä huomiota kasvojen ihonhoitoon ja suojaan.

On muistettava, että ihoissa voi olla paljon eroja, joten ammattimaisen ihonhoidon lähtökohtana on aina yksilö, hänen ihonsa ja ihotyyppinsä. On myös paljon miehiä, joilla on herkkä ja kuiva iho. Lisäksi vuodenaikojen vaihtelu ja erilaiset altistumiset saattavat vaikuttaa ihon kuntoon.

Me Pinjamissa autamme mielellämme miehiä ihonhoidon alkuun, jos se ei vielä ole tuttua tai jos vaikkapa ihossa on tapahtunut muutoksia, eikä oikeaa hoitotuotetta ole löytynyt. Analysoimme ihon ja sen kunnon, jonka perusteella suosittelemme sinulle oikeita ihonhoitotuotteita.

Tärkeintä on käyttää juuri omalle ihotyypille sopivia tuotteita. Suosittelemme miehillekin säännöllistä kasvohoitoa, jotta iho saadaan syväpuhdistettua. Tällöin iho korjaantuu ja sen vastustuskyky paranee.

Ihotyyppi ja iho-ongelmat vaihtelevat, toisilla on rasvainen iho, toisilla se kuivuu helposti, on aknea ja pigmenttiläiskiä. Ulkoiset tekijät, kuten ilmasto, saasteet, parranajo ja päätetyö rasittavat ihoa päivittäin. 

Meiltä Pinjamin valikoimasta löytyy sopivia hoitoja myös miehille. Oikeanlainen ihonhoito hoitolassa ja sopivat kotihoitotuotteet auttavat ihon kunnon ylläpitämisessä. Mitä yksilöllisempää ihonhoitoa saat, sen nopeammin ja parempia tuloksia saavutat, kun vain muistat säännöllisyyden. 

Tutustu tarjontaamme ja varaa aika jo tänään!

Ja oikein paljon onnea kaikille isille!

Pinjamin tytöt