' Maksimaalista hoitoa atooppiselle iholle – Kauneuskeskus Pinjami

Maksimaalista hoitoa atooppiselle iholle

On olemassa ihoja, jotka “eivät siedä mitään tuotteita”, kuten atooppisesta ihottumasta kärsivä iho. Atooppiseksi ekseemaksikin kutsuttu ihosairaus on krooninen ja tulehduksellinen sairaus, jossa iho on erittäin kuiva ja herkkä ja siinä saattaa esiintyä voimakkaastikin kutisevia läiskiä.
Atooppinen ihottuma on tavallinen pikkulapsilla, mutta se voi puhjeta myös aikuisiällä. Ihottumaa voi esiintyä kasvojen lisäksi myös muualla kehossa, kuten rinnassa, vatsalla ja kaulalla. Myös kyynär- ja polvitaipeet saattavat oireilla.
Onko sinulla atooppisen ihon oireita, eikä mikään aiemmin käyttämäsi tuote sovellu ihosi hoitoon? Meiltä löytyy helpotusta atooppisen ihon oireisiin. Exuviance Professional -hoitolasarja tarjoaa maksimaalista apua atooppiselle iholle. 
Exuviancen käyttämät hedelmähapot ovat mietoja mutta tehokkaita. Atooppista ekseemaa ei voi parantaa, mutta ihon ulkonäköön voi vaikuttaa oikeilla tuotteilla ja käsittelyillä, jolloin ongelma ei häiritse elämää niin paljon. 

Suosittelemme atooppiselle iholle Exuviance Ultra Restorative Cremeä, jonka sisältämät glukonolaktoni ja laktobioninen happo hoitavat, rauhoittavat ja kosteuttavat kuivaa ihoa samalla ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Ainesosat toimivat myös antioksidantteina. 

Ultra Restorative Creme tekee ihosi ultrapehmeäksi. Tätä suojaavaa voidetta voit käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Voide kosteuttaa ihoasi pitkävaikutteisesti.


Jos epäilet, että sinulla on atooppista ihottumaa, suosittelemme käymään lääkärissä näyttämässä oireita. Sen jälkeen ihoterapeutti tai ihotautilääkäri voi suositella sinulle sopivia hoitolahoitoja ja kotihoitotuotteita. On tärkeä välttää sellaista, mikä pahentaa iho-oireita, ja tässä asiantuntijat osaavat auttaa valitsemaan oikein. 


Pinjami tarjoaa Exuviance Professional -hoitoja, joissa käytetään hellävaraisia hedelmähappoja. Hoidot ovat auttaneet monia atooppisesta ihottumasta kärsiviä aikuisia. Hoidot lievittävät ihon kuivuutta ja punoitusta ja ihosi tuntuu vastustuskykyisemmältä ja tasaisemmalta. Exuviancen AHA-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä paras hoito juuri sinun ihollesi..

Pinjamin kosmetologit muistuttavat:
  • Käytä suosittelemiamme kotihoitotuotteita säännöllisesti.
  • Muista, että hoito alkaa hoitolassa ja jatkuu kotona.
  • Ole kärsivällinen ja käytä vain yhden tarpeisiisi valitun ihonhoitosarjan tuotteita.
  • Kerro meille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Hoidot ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.
Terveisin,
Pinjamin tytöt