' Vartalohoidot ja hieronnat – Kauneuskeskus Pinjami

Vartalohoidot ja hieronnat

Varaa aika tästä.

Hemmottele itseäsi ja kehoasi ihanalla vartalohoidolla tai hieronnalla.

Intialainen päähieronta

Perinteiseen intialaisen käsittelyn on kehittänyt intialainen Narenda Mehta. Suomeen intialainen päähieronta rantautui vuonna 1999. Päähieronta on rentouttava hoitomuoto ja sopii käyttötarkoituksensa lisäksi myös pelkästään hemmotteluun ja rentouttavaksi hoidoksi. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, päänahka, korvat sekä kasvot. Asiakas istuu tuolilla ja hieronta tehdään vaatteiden päältä. 

Päähieronnasta saa apua muun muassa stressiin ja uupumukseen niska-hartiaseudun kipuun ja särkyyn, päänsärkyyn, migreeniin ja unettomuuteen. Päähieronta ei kuitenkaan sovellu kaikille. Ilmoitathan meille mikäli sinulla on:

  • aivoverenkiertohäiriö
  • kuumetta
  • akuutti vamma
  • tulehdus
  • psoriasis, ihouttumaa
  • tai olet raskaana.

Kuumakivihieronta

Hemmotteleva ja rentouttava hieronta tehdään lämpimillä kivillä ja hoitavilla öljyillä koko vartalolle. Hieronnan kesto on 1 h 15 min. 

Aromahieronta

Tehokkaasti kehoa ja mieltä rentouttava sekä aineenvaihduntaa ja nestekiertoa aktivoiva aromahieronta perustuu eteeristen öljyjen hoitaviin vaikutuksiin. Hieronnan kesto on n1 h 15 min.

Perus vartalonhoito

Perusvartalohoitoon sisältyy ihoa kuoriva, ihon väriä parantava ja verenkiertoa elvyttävä kuivaharjaus koko vartalolle. Hoidossa tehdään kokonaisvaltaisesti hoitava ja hyvinvointia lisäävä klassinen vartalohieronta.

Hieronta rentouttaa ja vähentää stressiä, lievittää lihasten jännitystiloja ja parantaa aineenvaihduntaa sekä poistaa kuona-aineita elimistöstä. Hoidon viimeistelee monivaikutteinen vartalovoide, joka kuorii ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hoidon kesto on noin 1h 30min

Varaa aika tästä.

Palvelut ja hinnat

Aromahieronta

88€
Kuumakivihieronta (75 min) 88€
Vartalolymfa (osissa á 60 min) 71€
Perusvartalonhoito 88€
Intialainen päähieronta 50€
Selän mekaaninen puhdistus
Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, hoitovoide
56€