' Revitalash – Kauneuskeskus Pinjami

Revitalash

Mitä REVITALASH® ADVANCED on?

REVITALASH® ADVANCED on silmälääkärin kehittämä silmäripsien hoitoaine, jossa kosmeettiset vaikuttavat aineet tekevät silmäripset vahvemmiksi ja kauniimmiksi. Tuotteen kosmeettiset vaikuttavat aineet ovat tarkoitettu yksinomaan aitojen silmäripsien kaunistamiseen.

Kuinka REVITALASH® ADVANCED :ia käytetään?

REVITALASH® ADVANCED levitetään kerran päivässä, mieluiten iltaisin, yhdellä siveltimenvedolla ripsien tyveen.

Onko REVITALASH® ADVANCED turvallinen tuote?

REVITALASH® ADVANCED :in turvallisuus on tutkittu ja todettu useissa kokeissa, jotka on tehty riippumattomissa yksityisissä tutkimuslaitoksissa sekä U.S.A:ssa että Euroopassa. Tuotteesta riippumaton silmälääkäri on tutkinut REVITALASH® ADVANCED :in turvallisuusasiakirjat ja todennut REVITALASH® ADVANCED turvalliseksi tuotteeksi.

Testeissä on todettu REVITALASH® ADVANCED :in olevan vaaratonta iholle sekä silmille. REVITALASH® ADVANCED :in turvallisuus tai tuotekehitystutkimuksissa ei ole käytetty eläinkokeita. RevitaLashin käytössä tulee aina toimia käyttöohjeen mukaan. Annostusta ei pidä ylittää.

Mitä teen, jos REVITALASH® ADVANCED :ia joutuu silmään?

REVITALASH® ADVANCED -hoitoliner on suunniteltu käytettäväksi silmän välittömässä läheisyydessä. Tämä on otettu huomioon tuotekehittelyssä ja siksi kaikilla tuotteessa käytetyillä ainesosilla on erinomainen turvallisuusprofiili. Ohjeen mukaan käytettynä REVITALASH® ADVANCED ei joudu sisälle silmään, eikä tuotteella näin ollen ole myöskään todettu fysiologista vaikutusta silmään. Jos REVITALASH® ADVANCED :a jostain syystä joutuisi silmään, se tulisi välittömästi kyynelnesteen mukana silmästä pois. Jos kuitenkin tuntisit silmäsi ärtyvän tai olisit muuten huolissasi tuotteen joutumisesta silmään, silmän huuhteleminen vedellä riittää hoidoksi. Älä yliannostele tuotetta. Oikein käytettynä REVITALASH® ADVANCED :a ei pitäisi joutua silmään ollenkaan.

Sisältääkö REVITALASH® ADVANCED lääkeaineita?

Ei sisällä. Kaikki REVITALASH® ADVANCED :in sisältämät ainesosat ovat EU-lainsäädännön mukaan kosmeettisia ainesosia.

Kauanko RevitaLash-tuotteita on ollut markkinoilla?

Alkuperäinen RevitaLash -ripsienhoitotuote on lanseerattu markkinoille valmistusmaassaan Yhdysvalloissa vuonna 2006 ja Suomeen se on saapunut vuonna 2009. Täysin uusittu ja huppuunsa tuotekehitelty REVITALASH® ADVANCED on nykyisellä kemiallisella koostumuksellaan ollut markkinoilla heinäkuusta 2011 ja aitoa REVITALASH® ADVANCED:ia myydään vain tällä kemiallisella koostumuksella,vain kauneudenhoitoalan ammattihenkilöiden toimesta.

Onko REVITALASH® ADVANCED :in tuotekehittelyssä, valmistuksessa tai turvallisuustutkimuksissa käytetty eläinkokeita?

Ei ole. Missään REVITALASH® ADVANCED :in tuotanto- ja tutkimusvaiheessa ei ole käytetty eläinkokeita. REVITALASH® ADVANCED ei myöskään sisällä mitään eläinperäisiä raakaaineita.

Kauanko yksi REVITALASH® ADVANCED -tuote kestää käytössä?

Käyttöohjeen mukaan käytettynä ja oikein annosteltuna, yksi REVITALASH® ADVANCED -hoitoliner kestää päivittäisessä käytössä noin 6 kk.

Voiko REVITALASH® ADVANCED :ia käyttää aamuisin?

REVITALASH® ADVANCED :in käyttöä suositellaan iltaisin, silmämeikin huolellisen poiston jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa. Jos kuitenkin käytät REVITALASH® ADVANCED:ia aamulla, toimi edelleen tuotteen käyttöohjeen mukaan ja anna aineen imeytyä ihoon ainakin 5 min ennen kasvohoitotuotteiden levittämistä. Älä yliannostele tuotetta. Vain pieni määrä REVITALASH® ADVANCED :ia riittää.

Kauanko REVITALASH® ADVANCED :ia tulee käyttää?

REVITALASH® ADVANCED:in tulokset näkyvät yksilöllisesti 3-10 viikon kuluttua säännöllisen käytön aloittamisesta. Säilyttääksesi saavuttamasi ripsien kauneuden, REVITALASH® ADVANCED:ia tulisi käyttää ylläpitohoitona vähintään 2-3 kertaa viikossa. REVITALASH® ADVANCED :in päivittäisestä käytöstä ei ole haittaa myöhemminkään.

Mitä jos lopetan REVITALASH® ADVANCED :in käytön kokonaan?

REVITALASH® ADVANCED :in käytön lopettamisen jälkeen ripsesi tulevat asteittain palautumaan takaisin siihen tilaan, jossa ne olivat ennen tuotteen käytön aloittamista.

Voiko REVITALASH® ADVANCED :ia käyttää:

- alaripsiin?
Voi käyttää. REVITALASH® ADVANCED on turvallista käyttää sekä ylä- että alaripsissä. Käytä REVITALASH® ADVANCED :ia aina ohjeen mukaan, älä yliannostele tuotetta.

- kulmakarvoihin?
Voi käyttää. Kulmakarvoille on kuitenkin olemassa myös oma, paremmalla applikaattorilla varustettu kasvattava tuotteensa, RevitaBrow.

- miehet?
Voivat käyttää. RevitaLash sopii sekä miehille että naisille.

- lapset?
RevitaLashia ei ole testattu alle 18-vuotiailla. Koska tutkimustuloksia alle 18-vuotialta käyttäjiltä ei ole saatavilla, varotoimenpiteenä suosittelemme, ettei RevitaLashia käytetä alle 18-vuotiailla.

- raskauden tai imetyksen aikana?
RevitaLashia ei ole testattu raskaana olevilla tai imettävillä koehenkilöillä. Koska tällaisia tutkimustuloksia ei ole saatavilla, varotoimenpiteenä suosittelemme, ettei RevitaLashiä käytetä raskauden tai imetyksen aikana.

- piilolinssien kanssa?
Voi käyttää. Ohjeen mukaan käytettynä RevitaLash ei pääse sisälle silmään, joten tuotetta on turvallista käyttää piilolinssien kanssa.

- ripsienpidennysten tai tekoripsien kanssa?
Voi käyttää. Ohjeen mukaan käytettynä RevitaLash on turvallista ja harmitonta käyttää ripsienpidennysten kanssa. RevitaLash ei sisällä öljyjä, joten se ei voi vahingoittaa ripsipidennyksiä.

- kestopigmentointien kanssa?
Voi käyttää. Ohjeen mukaan käytettynä RevitaLash on turvallista ja harmitonta käyttää kestopigmentointien/tatuointien kanssa. Jos pigmentointisi ovat äskettäin tehdyt, annathan niiden parantua täydellisesti ennen RevitaLashin käyttöä.

- ennen ripsivärin levitystä?
Voi käyttää. Ohjeen mukaan käytettynä RevitaLash ei häiritse mascaran käyttöä, eikä päinvastoin. Anna aineen kuitenkin imeytyä ihoon ainakin 5 min ennen maskaran levittämistä.

Mahdolliset allergiset reaktiot?

Kuten mikä tahansa kosmeettinen tuote, myös RevitaLash tai jokin sen sisältämistä ainesosista saattaa aiheuttaa herkistymistä yksilöllisesti. Jos tiedät olevasi allerginen jollekin tuotteen sisältämistä ainesosista, älä käytä RevitaLashiä. Jos epäilet, että olet herkistynyt tuotteelle, lopeta RevitaLashin käyttö.

Ihon tummuminen ripsirajassa?

REVITALASH® ADVANCED :in ei ole todettu aiheuttavan minkäänlaista ihon tummumista ripsirajassa.

REVITALASH® ADVANCED :in käyttö sairauksien hoidossa (esim. alopecia, silmäripsien irtoaminen)?

REVITALASH® ADVANCED on kosmeettinen tuote. Se ei ole hoito mihinkään sairauteen. Jos kärsit alopeciasta, ripsien irtoamisesta jonkin muun sairauden vuoksi tai jostakin silmän tai silmänympärysihon sairaudesta tai poikkeustilasta, konsultoi aina lääkäriäsi ja/tai silmälääkäriäsi ennen REVITALASH® ADVANCED :in käytön aloittamista.

REVITALASH® ADVANCED :in käyttö sairauksien aikana (harmaakaihi, leikattu harmaakaihi, kuivasilmäisyys, laserointi, glaukooma)?

REVITALASH® ADVANCED :in turvallisuus on tutkittu ja todettu useissa kokeissa, jotka on tehty riippumattomissa yksityisissä tutkimuslaitoksissa sekä USA:ssa että
Euroopassa. Tuotteesta riippumaton silmälääkäri on tutkinut REVITALASH® ADVANCED :inturvallisuusasiakirjat ja todennut REVITALASH® ADVANCED :in turvalliseksi tuotteeksi. Testeissä on todettu REVITALASH® ADVANCED :in olevan vaaratonta iholle sekä silmille.

RevitaLashin käytössä tulee aina toimia käyttöohjeen mukaan. Annostusta ei saa ylittää. RevitaLash-hoitoliner on suunniteltu käytettäväksi silmän välittömässä läheisyydessä. Tämä on otettu huomioon tuotekehittelyssä ja siksi kaikilla tuotteessa käytetyillä ainesosilla on erinomainen turvallisuusprofiili. Ohjeen mukaan käytettynä RevitaLash ei joudu sisälle silmään, eikä tuotteella näin ollen ole myöskään todettu olevan fysiologista vaikutusta silmään.

Jos sinulla on harmaakaihi tai sinulta on leikattu harmaakaihi, kärsit kuivasilmäisyydestä tai sinulle on hiljattain tehty silmien laserointi tai sairastat silmänpainetautia eli glaukoomaa eli viherkaihia, konsultoi aina varotoimenpiteenä silmälääkäriäsi ja aloita REVITALASH® ADVANCED :in käyttö vasta saatuasi siihen luvan silmälääkäriltäsi.

REVITALASH® ADVANCED :in käyttö sädehoitojen aikana?

Puolueettomat ja riippumattomat tutkimuslaitokset USA:ssa ja Euroopassa ovat tutkineet REVITALASH® ADVANCED :a usein turvallisuustestein ja todenneet tuotteen turvalliseksi käyttää. REVITALASH® ADVANCED :a ei kuitenkaan ole testattu sädehoidossa olevilla koehenkilöillä. Koska tutkimustuloksia sädehoitoja läpikäyviltä käyttäjiltä ei ole saatavilla, varotoimenpiteenä suosittelemme, ettei REVITALASH® ADVANCED :a käytetä sädehoitojen aikana. Jos olet konsultoinut lääkäriäsi asiasta ja saanut lääkäriltäsi myönteisen arvion, REVITALASH® ADVANCED :in käyttö sädehoitojen aikana lääkärin luvalla on sallittua.

Miten minun REVITALASH® ADVANCED hankintani auttaa rintasyöpätutkimusta?

REVITALASH® ADVANCED :in valmistaja Athena Cosmetics antaa säännöllisesti lahjoituksia rintasyövän tutkimustyöhön USA:ssa, Lisäksi Athena Cosmetics lahjoittaa RevitaLash-tuotteita hyvään tarkoitukseen ja yrityksen henkilökunta osallistuu aktiivisesti rintasyöpätutkimusta tukeviin tapahtumiin. Lahjoitusten summat määräytyvät myytyjen RevitaLash-tuotteiden määrän mukaan.

RevitaLash Advanced:in täydellinen ainesosaluettelo on:

Aqua, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Camellia Oleifera Leaf Extract, Swertia Japonica Extract, Biotinyl Tripeptide-1, octapeptide-2, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare Protein, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate.