' Hampaiden valkaisu – Kauneuskeskus Pinjami

Hampaiden valkaisu

Varaa aika tästä.

Hanki itsellesi raikkaampi hymy Zental -valkaisulla.

Zental -hampaiden valkaisu vaalentaa hampaita 3-9 sävytasoa. Puhdas ja terve suu viestii hyvinvointia - etenkin ensivaikutelmaa luotaessa tapaamisissa, työhaastatteluissa tai vaikkapa treffeillä valkoiset hampaat, puhdas ja terve suu huomataan. Valkaisu sopii yli 16-vuotiaille ja tulokset säilyvät 6-24 kk.
Hampaiden valkaisu tehdään terveeseen suuhun ja toimenpide on täysin turvallinen. Hammaslääkäreiden kehittämä valkaisuaine täyttää kaikki EU:n terveysviranomaisten sertifikaatit. Valkaisuaine on erittäin hellävarainen ja täysin kivuton valkaisumenetelmä. Tutkimukset osoittavat, että hampaiden valkaisu on turvallinen ja tehokas, kun asiakkaan hampaat ja ikenet ovat terveet.

Zental -valkaisun avulla saat upean, terveen ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Hoitotoimenpide on mukava ja helppo eikä se aiheuta vihlontaa. Sinun ei myöskään tarvitse luopua kahvista, teestä tai punaviinistä.

Miksi hampaat tummuvat ja värjäytyvät?

Jokaiselle meistä hampaiden väri on persoonallinen, aivan kuten silmienkin väri. Vuosin saatossa, kahvi, tee, tupakointi ja muut värilliset ruoat ja juomat saavat hampaat tummumaan ja värjäytymään.

Värjäytyminen on myös osa ikääntymisen prosessia. Luonnollinen värinmuutos hammasluussa johtuu pääosin geeneistä ja orgaanisista ainesosista, mikä näkyy läpikuultavan epäpuhtaana kerroksena hampaassa. Muita luonnollisia syitä hampaiden värjäytymiseen voivat olla esimerkiksi tapaturmat, verenvuodot, yksittäisen hampaan tummuminen, liiallinen tetrasykliinin (antibiootti) tai fluorin saanti lapsena. Yleisin syy on kuitenkin hampaiden kuluminen iän myötä. Nämä tahraumat tarvitsevat voimakasta hampaiden valkaisumenetelmän käyttöä, jotta hampaista saadaan kirkkaat ja puhtaan valkoiset.

Miten hampaiden valkaisu toimii? 

Zental -hampaiden valkaisu on ammattimainen menetelmä, joka muuttaa kemiallisen rakenteen värjäytymisen aiheuttaneissa molekyyleissä ja prosessin lopputuloksena ovat luonnollisen valkoiset hampaat. Hoitomenetelmä ei poista tahroja kokonaan, mutta tekee niistä näkymättömiä. Vaikuttavat aineet valkaisugeelissä ovat natrium perboraatti ja natrium bicarbonaatti.

Laitevalkaisu on nopea ja tehokas hoitomenetelmä, jonka tulokset näkyvät jo 30 minuutin hoidon jälkeen. Lamppua käytetään hampaiden valkaisun tehostamiseen ja lopputuloksen parantamiseen. Hoito kestää kokonaisuudessaan noin tunnin.

Millainen on hampaiden valkaisun lopputulos?

Lähtökohtaisesti kaikkien asiakkaiden hampaat vaalenevat 3-9 astetta sävykartassa. Esimerkiksi kellastuneet ja tummentuneet hampaat vaalenevat useampia sävyjä ja näin ollen valkaistuvat tehokkaammin kuin ennestään vaaleammat hampaat.

Varaa aika tästä.

Palvelut ja hinnat 

Zental -hampaiden valkaisu

104€