' Hampaiden valkaisu – Kauneuskeskus Pinjami

Hampaiden valkaisu

Varaa aikasi!

Hanki itsellesi raikkaampi hymy – Zental valkaisulla.

  • Upea, terve ja luonnollisen näköinen lopputulos
  • Mukava ja helppo toimenpide
  • Ei aiheuta vihlontaa
  • Ei tarvitse luopua kahvista, teestä tai punaviinistä
  • Lopputulos kestää 6 kk – 24 kk
  • Sopii yli 16-vuotiaille 
Zental hampaiden valkaisu vaalentaa hampaita 3-9 sävytasoa ja puhdas ja terve suu taas viestii hyvinvointia. Ensi vaikutelmaa luotaessa valkoinen-, puhdas- ja terve suu huomataan. Hampaiden valkaisu tehdään terveeseen suuhun ja toimenpide on täysin turvallinen.

Hammaslääkäreiden kehittämä valkaisuaine täyttää kaikki EU:n terveysviranomaisten sertifikaatit. Valkaisuaine on erittäin hellävarainen ja täysin kivuton valkaisumenetelmä. Tutkimukset osoittavat, että hampaiden valkaisu on turvallinen ja tehokas, kun asiakkaan hampaat ja ikenet ovat terveet.

Miksi hampaat tummuvat ja värjäytyvät?

Hampaiden väri on jokaisella persoonallinen, samoin kuin silmien väri. Vuosien saatossa tupakointi, kahvi, tee ja muut värilliset ruuat ja juomat saavat hampaat tummumaan ja värjäytymään, mikä on yksinkertaisesti osa ikääntymisen prosessia.

Luonnollinen värinmuutos hammasluussa johtuu pääosin geeneistä ja  orgaanisista ainesosista, mikä näkyy läpi läpikuultavan epäpuhtaana kerroksena. Nämä tahraumat tarvitsevat voimakkaan hampaiden valkaisu menetelmän käyttöä, jotta saadaan kirkkaat ja puhtaan valkoiset hampaat. Muita luonnollisia syitä hampaiden värjäytymiseen voi olla esimerkiksi tapaturmat, verenvuodot, yksittäisen hampaan tummuminen, liiallinen tetrasykliinin (antibiootti) tai fluorin saanti lapsena. Yleisin syy on kuitenkin hampaiden kuluminen iän myötä.

Miten hampaiden valkaisu toimii?

Zental hampaiden valkaisu on ammattimainen menetelmä, joka muuttaa kemiallisen rakenteen värjäytymisen aiheuttaneissa molekyyleissä ja prosessin lopputuloksena ovat luonnollisen valkoiset hampaat. Hoitomenetelmä ei poista tahroja kokonaan, mutta tekee niistä näkymättömiä.

Vaikuttavat aineet valkaisugeelissä ovat:

- Natrium Perboraatti
- Natrium Bicarbonaatti

Laitevalkaisu on nopea ja tehokas hoitomenetelmä, jonka tulokset näkyvät jo 30 minuutin hoidon jälkeen. Lamppua käytetään hampaiden valkaisun tehostamiseen ja lopputuloksen parantamiseen. Hoito kestää kokonaisuudessaan noin tunnin

Millainen on hampaiden valkaisun lopputulos?

Lähtökohtaisesti kaikkien asiakkaiden hampaat vaalenevat 3-9 astetta sävykartassa. Esimerkiksi kellastuneet ja tummentuneet hampaat vaalenevat useampia sävyjä ja näin ollen valkaistuvat tehokkaammin kuin ennestään vaaleammat hampaat. Varaa aikasi

VERKKOKAUPPAAN