' Viimeinen mahdollisuus: Ihanaa kollagen seerumia jäljellä enää 3 pullo – Kauneuskeskus Pinjami

Viimeinen mahdollisuus: Ihanaa kollagen seerumia jäljellä enää 3 pulloa! Toimi pian!

Etenkin näin kesällä ihomme luonnollinen kosteuspitoisuus vähenee, kun vietämme aikaa ulkona auringossa, käymme uimassa, suihkussa tai kylvyssä.

Kosteuspitoisuus pitää palauttaa päivittäin hoitamalla ihoa Exuviance Professional -sarjan ihanilla kosteusvoiteilla, mutta niiden tehoa voi vahvistaa käyttämällä pohjalla Exuviance Professional -seerumeja.

Auringon UVA-säteet vahingoittavat ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Jos et hoida ihoasi päivittäin, ajan myötä kesän ja auringon aiheuttamat vauriot näkyvät ihon veltostumisena ja ryppyjen muodostumisena. Lisäksi mitä vähemmän ihossa on kollageenia, sitä suurempi riski on palaa auringossa.

Kollageeni on tehokkaasti ja nopeasti ihoa kosteuttava. Auringon kuivattamalle iholle sopii erinomaisesti Exuviance Professional -sarjan Collagen Triple Booster Serum, joka vahvistaa ihon luonnollista kollageenia.

Toimi pian, jotta saat vielä tätä ihanaa ja ihmeellistä seerumia! Collagen Triple Booster -seerumi nimittäin poistuu Exuviance Professional -hoitolavalikoimasta, eikä sitä löydy enää verkkokaupasta. Mutta ei hätää, meillä Pinjamissa on jäljellä vielä kolme pulloa! 

Collagen Triple Booster Serum kohottaa ihoasi ja tekee siitä huomattavasti kiinteämmän. Tämä ihana seerumi palauttaa ja maksimoi nuorekkaan ihon täyteläisyyden ja kollageenitason kolmella alueella:

Korvaa menetetyn kollageenin kiihdyttämällä uuden kollageenin tuotantoa.

  • Vahvistaa, parantaa ja rakentaa kollageenia ympäröivää tukikudosta.
  • Estää olemassa olevan kollageenin hajoamista. 
  • Käytä seerumia ennen päivä- tai yövoidetta.    

Käytä seerumia ennen päivä- tai yövoidetta. Exuviance Professional seerumit ovat edistyneen lääketieteellisen tutkimuksen ja tutkittujen kasvipohjaisten ainesosien ansiosta tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa.

Heleyttävää päivää toivottaa,

Pinjamin tytöt

exuviance.fi