' Valmistaudu talveen hyvissä ajoin täyttämällä ihon C-vitamiinivarastot – Kauneuskeskus Pinjami

Valmistaudu talveen hyvissä ajoin täyttämällä ihon C-vitamiinivarastot

Iho on kehomme suurin elin ja se tarvitsee ravinteita, vitamiineja, pysyäkseen terveenä ja kunnossa läpi vuoden. Emme kuitenkaan pysty tuottamaan niitä itse tarpeeksi tai lainkaan. Siksi vitamiinivarastoja on täydennettävä sisäisesti ravinnon avulla tai ulkoisesti ihonhoitotuotteiden avulla.
Darphinin raikas vitamiiniboosti iholle on Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C & E Concentrate. Nämä kapselit antavat iholle ihanaa elinvoimaa syksyyn ja talven varalle, jolloin emme saa energiaa auringosta.
Seerumin kasviöljyt toimivat synergiassa antioksidanttisten C- ja E -vitamiinien kanssa, jolloin ihosi nuorekkuus säilyy. Yhdistelmä kirkastaa ihoasi ja suojaa sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Lisäksi nämä pro-vitamiinit parantavat ihosi kiinteyttä ja toimivat vahvoina suoja-aineina.
C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää ja antaa ihollesi nopean enerigaboostin. C-vitamiini edistää melamiinin hajoamista ja ehkäisee näin pigmenttimuutoksia, joita saattaa syntyä ikääntymisestä, auringon aiheuttamista vaurioista tai esimerkiksi ehkäisypillereistä johtuen.
Runsaasti kosteuttava E-vitamiini puolestaan suojelee ihon solukalvoja silottaen ihosi pintaa.
Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C & E Concentrate -kapseleihin on yhdistetty argan- ja ruusunmarjaöljyä, jonka runsaat Omega 3, 6 ja 9 rasvahapot ylläpitävät ihollasi ihanteellisen rasvahappotasapainon, pehmeyden ja kimmoisuudeen.
Säteile kanssamme! Nämä nuorekasta hehkua tuovat kapselit saat Pinjamin verkkokaupasta tai hoitolasta. 
Hehkuvin terveisin,
Pinjamin tytöt