' Tehokasta ja hoitavaa kosteutta läpi kesän – Kauneuskeskus Pinjami

Tehokasta ja hoitavaa kosteutta läpi kesän

Vuodenajasta riippumatta vartalosi iho kaipaa hoitoa, mutta etenkin näin kesäkaudella monille meistä on erityisen tärkeää, että iho tuntuu raikkaalta ja sileältä. 

Pitkälle kehitetyn ihonhoidon avulla ihosi saat muutakin kuin hetkellistä kosteutusta. Exuviancen vartalotuotteet kosteuttavat ihoasi tehokkaasti samalla kun ne kuorivat, stimuloivat solujen uusiutumista, ehkäisevät ikääntymisen merkkejä, tasoittavat ihonsävyä ja jopa vähentävät selluliitin näkymistä. 

Excuviancen kosteuttavien tuotteiden ainesosat eivät siis ainoastaan vahvista, vaan myös uudistavat ihoasi. Excuviancen tuotteita voit ostaa helposti verkkokaupasta.

Jos et ole varma, mikä tuote olisi paras juuri sinun ihollesi, ota yhteyttä tai tule hoitolaamme. Valitaan asiantuntijoidemme neuvoilla juuri sinulle sopivat vartalotuotteet. Ja samalla voit toki varata jokin ihanista ja virkistävistä hoidoistamme.

Anna ihollesi aikaa levätä 

Saitko liikaa aurinkoa ja ihoasi punoittaa ja polttelee? Kyseessä on palovamma ja iholle on annettava aikaa parantua. Aurinkoa pitää välttää jopa viikon ajan, jotta iho ehtii levätä.

Auringonpolttamaa ihoa voi lievittää Excuviancen ihanilla kylmillä ja geelipohjaisilla ihonhoitotuotteilla. Välitöntä apua saat levittämällä ihollesi AntiRedness Calming Serumia, ja kun pahin punoitus helpottaa, voit käyttää myös Deep Hydration Treatmentiä vahvistamaan ihon suojamuuria uudelleen.

Excuviancen AntiRedness Calming seerumin ja Deep Hydration Treatmentin löydät verkkokaupastamme.

exuviance.fi

Nyt on täydellinen aika keskittyä ihosi kosteuttamiseen ja suojaamiseen auringolta. Hemmottele ihoasi Exuviancen ammattimaisilla tuotteilla ja ihosi näyttää kauniilta ja hehkuvalta läpi kesän.

Me ihonhoidon asiantuntijat olemme sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda Pinjamissa, niin suosittelemme tuotteita juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Aurinkoterveisin,

Pinjamin tytöt

exuviance.fi