' Täydellistä kasvohoitoa ja aurinkosuojaa joka päivälle – Kauneuskeskus Pinjami

Täydellistä kasvohoitoa ja aurinkosuojaa joka päivälle

Yksi tärkeistä päivittäisistä rutiineista on kasvojen ihonhoito. Sopivien kasvohoitotuotteiden löytäminen voi joskus olla työlästä. Ovatko voiteet liian kevyitä tai paksuja, tuotteet eivät aina imeydy kunnolla tai kirvelevät ihoasi? Ei hätää, meillä on ratkaisu!

Edistyksellisestä Exuviance Professional -ihonhoitosarjasta löytyy tuotteita jokaiselle ihotyypille ja kaikissa päivävoiteissa on aurinkosuojakerroin. Kasvojen hoito ei voisi olla helpompaa - tutustu tuotteisiin jo tänään!

 

Exuviance Professional Deep Hydration Treatment on syvävaikutteinen ja kosteuttava kasvojen yönaamio, joka korjaa ihoasi ja suojaa sitä päivittäisiltä rasitustekijöiltä, epäpuhtauksilta, UV-säteilyltä ja lämpötilanvaihteluilta. 


Pese kasvot ihotyypillesi sopivalla saippuattomalla puhdistustuotteella ja levitä
Deep Hydration Treatment illalla kasvoillesi kevyesti hieron siten, että tuote imeytyy ihoon. Deep Hydration Treatmentia suosittelemme käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa tai silloin kun tunnet, että ihosi tarvitsee ylimääräistä hoitoa.

Täydellinen kasvovoide päivittäiseen käyttöön

Auringonvalosta on hyötyä varsinkin D-vitamiinin muodostumiselle, mutta aurinkoa on syytä ottaa kohtuudella. Suurin syy ikääntymisen merkeille onkin juuri altistuminen auringolle. Jopa 80 prosenttia ihon ikääntymisestä johtuu UV-säteistä! 

Suojaamme ihoamme rannalla mutta nohdamme helposti “tahattoman auringonoton”. On kuitenkin hyvä muistaa, että altistumme auringolle myös kävely- ja pyörälenkeillä tai istuessamme terassilla.

Kesällä on tärkeää huolehtia riittävästä aurinkosuojasta. Sheer Daily Protector SPF 50 -päivävoide antaa kasvoillesi erittäin vahvan suojan auringon haitallisia UVA- ja UVB -säteitä vastaan samalla kun se kosteuttaa ihoasi. 

Sheer Daily Protector SPF 50
on kevyesti sävytetty mineraalipohjainen ja hoitava kosteusvoide, joka mukautuu ihosi omaan sävyyn. Tasainen lopputulos näkyy heti levityksen jälkeen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.
Tässä ihanassa voiteessa on miellyttävä läpikuultava koostumus, eikä se siten jätä iholle valkoista kalvoa. 


Sheer Daily Protector SPF 50 on hajusteeton ja öljytön. Voide imeytyy nopeasti ja voit käyttää sen kanssa myös muita tuotteita, kuten seerumia tai värivoidetta. Tätä kasvovoidetta suosittelemme käyttämään päivävoiteena, kun tarvitset korkeaa aurinkosuojaa. Voit käyttää Sheer Daily Protector SPF 50 -voidetta myös aurinkosuojatuotteena tavallisen kosteusvoiteen päällä.

Kokeile ihanaa vitamiiniseerumia

Exuviance Professional AF Vitamin C20% Serum Capsules on C-vitamiinitiiviste, joka auttaa palauttamaan ihosi kiinteyden ja heleyden samalla, kun se suojaa ihoasi vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta. 

AF Vitamin C20% Serum Capsules -kapselin tiiviste levitetään iholle iltaisin ennen Exuviance-yövoidetta tehostamaan päivittäistä ihonhoitoa. Käytä tätä seerumia joka päivä tai ihosi sietokyvyn mukaan. 

Piipahda meille Pinjamiin, niin katsotaan yhdessä sinun ihotyypillesi soveltuva käyttötiheys.

Nämä kesän välttämättömät tuotteet saat helposti verkkokaupastamme sekä meiltä Pinjamista. Käy pian ostoksilla!


Kesäisin terveisin,

Pinjamin tytöt

exuviance.fi