' Täydellinen kombo kesän aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen – Kauneuskeskus Pinjami

Täydellinen kombo kesän aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen

Ihosi näyttää ihanan päivettyneeltä ja olet saanut kauniin sävyn auringossa. Iho kuitenkin kärsii ja kuivuu auringosta ja aurinko imee energiaa iholtamme. Esittelemme tässä blogissa sinulle täydellisen kombon, jolla säilytät raikkaan hehkun kauniin rusketuksen ohessa.

Exuviance Professional -sarjan OptiLight Collection on tehokas ihonhoitosarja, joka tasoittaa ihonsävyä. Tuotteet perustuvat tutkitusti tehokkaisiin ainesosiin, jotka auttavat vaalentamaan näkyviä maksaläiskiä ja estämään uusien muodostumista. 

Parhaan tuloksen saat käyttämällä OptiLight Collectionin tuotteita kaksi kertaa päivässä. Levitä tuotteita ihoalueille, joilla auringon aiheuttamat ja ikääntymisestä johtuvat merkitä näkyvät ensimmäisinä, kuten kasvoille, käsille ja dekoltee-alueelle. 

Exuviance Professional OptiLight Collection -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja -sävyille.

Asiakkaille tehdyn kyselyn perusteella 93 % vastaajista koko ihonsävynsä tasoittuneen, 90 % vastaajista kertoi pigmenttiläiskien vaalentuneen ja 93% huomasi ihonsa olevan kirkkaampi ja hehkuvampi.

OptiLight Daily Prep on voidemainen puhdistusaine, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, tasoittaa ihohuokosia ja valmistaa ihon muille OptiLight Collectionin -tuotteille. Aloita siis päivittäinen ihonhoitorutiinisi tällä tuotteella.

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin raikas seerumi puhdistuksen jälkeen? OptiLight Collectionin Brightening Serum tasoittaa ja vähentää pigmenttimuutoksia sekä tummia läiskiä. Seerumi tasoittaa ihosi väriä erinomaisesti. Saat tuloksena kirkkaan ja kauniisti hehkuvan ihon. Tämä tuote myös heikentää melamiinin tuotannon voimakkuutta ja ehkäisee siten uusia pigmenttimuutoksia. Ehdoton tuote auringon aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen!

OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer SPF 25 nimensä mukaisesti vähentää auringon aiheuttamia vaurioita ja ehkäisee uusien läiskien syntymistä. Tämä hoitava päivävoide tasoittaa ihonsävyäsi tehokkaasti ja sisältää myös kevyen aurinkosuojan.

Tämä täydellinen kombo löytyy helposti verkkokaupastamme - klikkaa tästä ostoksille:

Terveisin,

Pinjamin tytöt


  1. Ensi viikolla on aihetta juhlaan! Pinjami täyttää 20 vuotta ja haluamme juhlistaa yhteistä matkaamme kanssanne ihanat asiakkaamme! Tarjoamme lahjahoitoja torstaina 3.9. - käy varaamassa oma aikasi jo nyt ajanvarauskalenteristamme! Seuraa somea ja blogia, kerromme lisää juhlista! exuviance.fi