' Swissline, palkittu ihonhoitosarja, joka mukailee ihon omaa biologiaa – Kauneuskeskus Pinjami

Swissline, palkittu ihonhoitosarja, joka mukailee ihon omaa biologiaa – lue ja tutustu uutuuteemme

Muutama kuukausi sitten Suomeen rantautui sveitsiläinen ihonhoidon premium-sarja Swissline. Kauneuskeskus Pinjami Hämeenlinnassa on yksi niistä muutamasta kauneushoitolasta, josta Swisslinen hoitoja ja tuotteita Suomessa saa. Miksi Swisslineen kannattaa tutustua ja mitä ihoidenttisyys oikein tarkoittaa? Haluamme tutustuttaa sinut tässä blogissa tarkemmin uutuuteemme!

Ennen kuin perehdymme tarkemmin tämän uutuuden saloihin, palautetaan pikaisesti mieleen ihon tehtäviä ja ominaisuuksia, jotta voimme ymmärtää miten Swissline toimii.

Iholla on äärettömän tärkeä tehtävä suojata kehoamme mikrobeja, kemikaaleja, hankautumista, iskuja ja haitallisia UV-säteitä vastaan. Se myös säätelee kehomme lämpötilaa ja estää elintärkeän veden haihtumista elimistöstämme.

Iho on elimistömme suurin biologinen elin ja näin ollen se myös mukautuu ja muuttuu kun vanhenemme. Ikääntymisen merkkejä ihossa voivat olla sen ohentuminen ja toimintakyvyn heikentyminen, se saattaa kuivua ja vaurioitua herkemmin. Elimistömme tuottaa kollageenia, yhtä yleisimmistä kehomme proteiineista, joka antaa muun muassa tukea ja lujuutta iholle. Iän myötä kollageenin määrä ja luonnollinen tuotanto kuitenkin vähenevät.

Iho saattaa toki kärsiä muustakin kuin ikääntymisestä. Sairaudet, vammat tai esimerkiksi vitamiinien puutostilat saattavat muuttaa ihon rakennetta ja väriä.

Mutta myönnettävähän se on, ikääntyminen on väistämätöntä ja se näkyy ulkoisesti. Ihon ikääntymisen merkkejä voidaan kuitenkin hidastaa ja siitä pääsemmekin tähän upeaan uutuussarjaamme Swisslineen.

Swissline tarjoaa ihonhoitoa, jota iho ymmärtää

Swisslinen ihonhoitotuotteiden ainesosat mukailevat ihon biologiaa, joka on meillä jokaisella ihan omanlainen.

Sveitsissä 30 vuotta sitten perustettu yritys on yksi harvoista, joiden alkuperä on peräisin soluterapiasta. Yrityksessä ollaan ylpeitä pitkäikäisestä perinnöstä ja se on pysytellyt biotekniikan innovaatioiden ja kehityksen ytimessä tähän päivään asti.

Luonnollisuus korostuu tuotteiden valinnoissa koko ajan enemmän ja ihmiset ovat valveutuneempia siitä, mitä tuotteet sisältävät ja mikä niiden alkuperä on. Laatu ja kokemus näkyvät valinnoissa.

Swisslinen palkintoja voittaneet tuotteet sisältävät luonnollisia aktiiviaineita ja iholle identtisiä ainesosia, eli sellaisia aineita, joita iho jo itsessään tuottaa ja erityisesti on nuorena tuottanut enemmän, mutta iän myötä tuotanto on vähentynyt. Näitä ovat esimerkiksi kollageeni, hyaluronihappo ja erilaiset probiootit. Näitä ainesosia löytyy toki muissakin ihonhoitosarjoissa, mutta mikä tekee Swisslinesta erityisen? Mitä ihoidenttisyys oikein tarkoittaa?

Ihonhoitotuotteiden valmistus on tieteellistä, mutta myös taiteellista ja erityisen tarkkaa. Ensin on tieteellinen prosessi, jossa keitetään ja sekoitetaan oikeat aineosat ja molekyylit oikealla tavalla. Mutta usein tuotteen viimeistelyvaiheessa mennään liian kauas ihosta itsestään.

– Kun me Swisslinella puhumme ihon biologiasta, me pyrimme pysymään hyvin lähellä sitä, mitä iho luontaisesti tekee. Iholla on omat sääntönsä, iho ymmärtää mitä iho ymmärtää, sanoo Swisslinen brändijohtaja Custodio D’Avo.

– Sveitsissä, luultavasti enemmän kuin missään muualla, tuotteet on suunniteltu kunnioittaen tarkasti sitä ihoa, johon synnyimme. Iho rakastaa ainesosia, jotka ovat hyvin ihoidenttisiä, Custodio jatkaa.

Swisslinen Suomen maahantuonnin Brand Manager Ritva Kotakorpi Pharma Office Oy:stä yhtyy brändijohtajan sanoihin.

– Swissline on hyvin looginen brändi. Tuotteet kunnioittavat ihoa ja toimivat biologisesti yhteistyössä ihon kanssa. On iso ero puhua ihon kieltä kuin trendien ja markkinoinnin kieltä, Ritva Kotakorpi sanoo.

– Kaikessa ihon hoitamisessa iho on lopulta se suurin ”sankari”, joka päättää mitä se tarvitsee ja osoittaa kyllä nopeasti myös sen mitä se tarvitse tai siedä. Siksi haluamme Swisslinella tarjota iholle sitä, minkä se tunnistaa, Ritva jatkaa.

Näkyviä tuloksia nopeammin kuin uskot – testaa hoitoja

Swisslinen tehokkaat koostumukset herättävät aistisi ja antavat sinulle kaipaamasi hetken nauttia ja rentoutua tuoden pienen ylellisyyden arjen hetkiin. Tutustutaan seuraavaksi lyhyesti tuotteisiin. 

  • Ylellinen, kultainen klassikkohoitolinja Cell Shock antaa upeita well-aging hoitotuloksia aikuiselle iholle, pureutuen juonteiden silottamiseen, ihon kiinteyttämiseen ja kasvonpiirteiden kohottamiseen. Tämä tapahtuu kollageenin, biomimeettisten kasvutekijöiden, monien peptidien, aidon kullan ja silkkiproteiinien avulla. Ensimmäiset Cell Shock-tuotteet lanseerattiin jo 30 vuotta sitten, mutta niitä on jatkuvasti uudistettu ja päivitetty viimeisimmällä teknologialla. 

  • Milleniaalihenkiset Cell Shock Age Intellingence -tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon omaa puolustusmekanismia ja hyödyntämään ihon luonnollista kykyä palautua. Age Intelligence -tuotteet ovat älykästä ihonhoitoa parhaimmillaan. Näistä löydät muun muassa allergiavapaat tuoksut, vegaaniset hoitotuotteet sekä tuotteet, joita ei ole testattu eläimillä vaan ihmisillä.

  • Hyperpigmentoituneelle iholle ja ihon tehokkaaseen kirkastamiseen suunnitellut huipputekniset Cell Shock White -hoitotuotteet sisältävät älykkäitä aktiiviaineita, jotka kirkastavat ihoa nopeasti, tehokkaasti ja näkyvästi. Ne myös torjuvat ja vähentävät ihon herkkyysreaktioita UV-säteilylle ja oksidatiiviselle stressille. Cell Shock White -linjan tuotteet ovat todellinen taidonnäyte Swisslinen hienojakoisista koostumuksista ja viimeisimmästä teknologiasta, unohtamatta glamouria, jota esimerkiksi aidot timanttikiteet tuovat iholle, heijastaessaan kauniisti valoa ihon pinnalla.
     
  • Sitten on vielä Force Vitale -hoitolinjojen tuotteet, jotka ovat saaneet inspiraationsa Sveitsin Alppien ekosysteemistä. Orgaanisesti kasvatettuja, puhtaita kasviuutteita sisältävät hoitotuotteet tarjoavat äärimmäisen tarkan ja räätälöidyn vastauksen ihon eri huolenaiheisiin: ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, kuivuuteen, ihon herkkyyteen ja punoitukseen, liialliseen talintuotantoon jne.

– Parhaiten Swisslineen pääsee tutustumaan hoitojen kautta. Meillä Pinjamissa on tällä hetkellä neljä erilaista hoitoa tarjolla, joista uusimpana kasvoja tehokkaasti kiinteyttävä ja kosteuttava sarjahoito Face Sculpting Collagen -hieronta kasvoille, kertovat erikoiskosmetologi Susa Heimsch ja kosmetologi Erika Korpikoski

– Me myös autamme valitsemaan oikeat kotihoitotuotteet ja opastamme ihonhoitorutiinissa, jotta hoidon tulokset säilyvät, sanoo Pinjamin SKY-kosmetologi Mia Edelman-Kokkonen.

Tervetuloa testaamaan ja tutustumaan Swisslineen! Kauneuskeskus Pinjami on Kanta-Hämeessä ainoa hoitola, jossa siihen on mahdollisuus.