' Samettista pehmeyttä kasvoillesi kultanekatrilla – Kauneuskeskus Pinjami

Samettista pehmeyttä kasvoillesi kultanekatrilla

Aromaattiset öljyeliksiirit ovat Darphinin taidonnäyte. Kasvi- ja eteeriset öljyt on huolellisesti valikoituja ja taitavasti yhdistettyjä. Joko olet testannut näitä ihania öljyjä, jotka tuovat ihollesi parhaat ja välittömästi näkyvät hoitotulokset?
Ainutlaatuisen aromaattisen aistinautinnon lisäksi Darphinin öljyeliksiirien ansiosta ihosi uudistuu, rauhoittuu, puhdistuu, kirkastuu ja virkistyy. Ihosi saa kosteutta ja nuorekasta hehkua.
Erityisen aistillinen hoitoöljy on Darphinin kahdeksan kukan eteerinen Golden Nectar, johon on yhdistetty 24 karaatin kultaa. Yhdistelmä ravitsee, pehmentää ja tasoittaa näkyviä juonteita.
Onko ihollasi ryppyjä tai tuntuuko siinä kiinteyden puutetta? Kun menemme kohti talvea ihosi voi olla kuivan karhea, samea ja siitä puuttuu heleyttä. 
Darphinin Golden Nectarin jälkeen ihosi on kuin uusi - se on heleä ja ravittu, hyvinvoiva ja kaunis! Tämä ihana höyhenenkevyt ja aistikas kuivaöljykoostumus imeytyy nopeasti jättäen ihollesi samettisen pehmeän tunteen. Kultanektarin kultahiutaleet hajoavat ihosi pinnalla kaunistaen sen kullan hehkeäksi ja säteileväksi - kuinka ylellistä!
Kultanektarissa yhdistyvät 24 karaatin kullan, 8 kukan eteeristen öljyjen lisäksi vielä runsaan 20 kasviöljyn synerginen yhdistelmä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta etenkin suosittelemme sitä kuivalle iholle.
Hanki itsellesi hemmottelua Pinjamista. Kultanektaria voit tulla ostamaan hoitolastamme Eteläkadulta, tai klikkaa tästä verkkokauppaamme.
Pinjamin tytöt