' Pinjamin Naamiopäivä lähestyy - hyödynnä hurjat Darphin tarjouksemme! – Kauneuskeskus Pinjami

Pinjamin Naamiopäivä lähestyy - hyödynnä hurjat Darphin tarjouksemme!

Lokakuun loppu lähestyy ja se tarkoittaa yhtä superhauskaa asiaa - Halloween ja Pinjamin perinteinen Naamiopäivä ovat aivan nurkan takana! Luvassa on jokavuotisen perinteemme mukaisesti käsittämättömän upeita tarjouksia, yllätyksiä ja tietysti ihonhoidon opastusta. Korona-aika on tosin vaikuttanut päivän järjestelyihin, lue lisää miten voit osallistua!

Tänä syksynä olemme joutuneet opettelemaan paljon uusia tapoja toimia. Korona on rajoittanut arkeamme ja tapaamisiamme, ja myös meidän Pinjamissa on pitänyt tehdä valintoja kaikkien turvallisuuden vuoksi. 

Emme kuitenkaan halunneet luopua Naamiopäivän perinteestä ja niinpä teimme hieman uudenlaisia järjestelyjä! 

Pinjamin Naamiopäivänä 30.10. on Eteläkadun hoitolassamme luvassa tuttuun tapaan huikeita Darphin supertarjouksia ja yllätyksiä! Piipahda siis Pinjamissa perjantaina 30.10.! Saatavilla jälleen jättikoot Darphinin ihanan Intral-hoitolinjan puhdistustuotteista.

Ostoksille voit tulla vapaasti klo 12-18. Jos haluat, voit varata ostosvartin.

Kun ostat 30.10. yhden Darphin tuotteen, saat lahjaksi ihanan hoitolaukun!

Kahden tuotteen ostajalle annamme lisäksi kolme matkakokoista Darphin hoitotuotetta ja jos oikein innostut ja ostat kolme tuotetta, saat lahjaksi vielä Darphinin kasvonaamion! Ihanaa!

Perinteisesti Naamiopäivänä olemme teitä, ihanat asiakkaamme, aina täällä Pinjamissa tavanneet ja järjestäneet ihonhoidonopastusta. Näin korona-aikana tämä ei valitettavasti ole mahdollista, joten siirsimme kosmetologimme Pirjon ja Susan verkkoon. He ovat tehneet teille aivan supermahtavat opastusvideot koko ihonhoitorutiinista. 

Liity Facebookissa Beauty by Pinjami -ryhmäämme, niin pääset Naamiopäivänä tekemään ammattimaista ihonhoitoa kotona ja luomaan spa-tunnelmaa kotikylpylään. Ryhmässä jaetaan eksklusiivisia vinkkejä ihonhoitoon myös jatkossa. Liity siis pian mukaan!


Nähdään Pinjamissa ja Facebookissa Naamiopäivänä!


Pinjamin tytöt