' Osallistu arvontaan ja voita ihana kasvohoito – Kauneuskeskus Pinjami

Osallistu arvontaan ja voita ihana kasvohoito

Kaipaatko kesän kuluttamalle iholle kepeyttä ja kimmoisuutta? Eikö olisikin ihanaa päästä hemmottelevaan ja miellyttävään kasvohoitoon? Ammattimainen Exuviance Professional -hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja raikkaan lopputuloksen.

Hyvä ihonhoitorutiini on tärkeää sekä ihosi ulkonäölle että omalle hyvinvoinnillesi. Me Pinjamissa otamme huomioon ihotyyppisi, ihosi tarpeet, vuodenajat ja omat tapasi, kun suosittelemme sinulle tuotteita ja teemme hoitoja. 

Meille on todella tärkeää, että ihosi saa juuri oikeanlaista hoitoa. Olemme asiantuntijasi ihon hoidossa, ja autamme niin vasta-alkajia kuin kokeneitakin ihonhoitajia saamaan paremman ihon.

Haluamme tarjota yhdelle onnekkaalle ihanan Exuviance Professional -kasvohoidon. Käy seuraamassa meitä Instagramissa ja Facebookissa, sieltä löydät ohjeet arvontaan osallistumiseen! Palkintona on lahjakortti ammattimaiseen ja räätälöityyn kasvohoitoon, jonka arvon on 63 euroa. 

Exuviancen AHA-hoitoja saat ainoastaan meiltä koulutetuilta ihoterapeuteilta. Räätälöimme hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Meiltä Pinjamista on saatavana erilaisia Exuviance-hoitoja kaikille ihotyypeille ja ongelmille.

Kokonaisvaltaisen lopputuloksen saat käyttämällä hoitojen lisäksi Exuviance Professional -hoitotuotteita. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat tehokkaasti ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista.

Olet ehkä jo lukenut AHA-hapoista edellisissä blogeissamme? Exuviancen AHA- eli hedelmähapon pitoisuus, pH-arvo ja teho ovat optimaaliset. Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas mutta se ei ärsytä ihoa. AHA-hoito ei myöskään vaadi palautumisaikaa, eli voit käydä kasvohoidossa vaikkapa ennen juhlia.

Irrottaudu hetkeksi arjesta ja anna meidän hemmotella kasvojasi. 

Käy osallistumassa lahjakortin arvontaan some-kanavissamme. Kisan aikana kannattaa käydä tutustumassa ja hankkimassa Exuviance Professional -tuotteita verkkokaupastamme.


Terveisin,

Pinjamin tytöt


exuviance.fi

Sarjahoito 6-10 kertaa, 1-4 viikon välein                                           63 €

  • pintapuhdistus, 20% glykolihappo AHA (1. kerta) tai 30% glykolihappo AHA (+booster), naamio, hoitovoiteet