' Näillä vinkeillä ihosi säilyy heleänä ja kauniina pitkään – Kauneuskeskus Pinjami

Näillä vinkeillä ihosi säilyy heleänä ja kauniina pitkään

Ihon hoitaminen on tärkeää vanhenemisen merkkien ennaltaehkäisemiseksi. Oikeanlaisen ihonhoidon avulla ihosi saa ryhtiä ja säilyttää nuorekkaan loistonsa pidempään. Ihon puhdistaminen, kuoriminen, kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla Exuviancen tuotteilla pitää ihosi hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Me Pinjamin asiantuntijat autamme sinua ihonhoitoosi liittyvissä kysymyksissä ja oikeiden tuotteiden valinnoissa. Tässä meidän vinkkimme arjen ihonhoidon peruspilareiksi. Näistä kun pidät kiinni, niin ihosi pysyy heleänä ja kauniina:

 • Puhdistus:
 • Saat ihostasi kirkkaamman ja raikkaamaan, kun käytät kasvoillesi ja ihotyypillesi sopivaa saippuatonta puhdistustuotetta aamuin illoin. Näin iholta poistuu ylimääräinen rasva ja epäpuhtaudet, joita on kertynyt päivän mittaan.

  Tuotevinkkimme:
   Kevyesti vaahtoava puhdistusvoide, joka tasoittaa ihonsävyä.
  Exuviance Professional
  OptiLight
  DAILY PREP
 • Kuorinta:
 • Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, syväpuhdistaa huokoset ja vähentää kuivuutta, aknen ja ihomatojen muodostumista. Kaikissa Exuviancen tuotteissa on kevyesti kuoriva vaikutus. Pysyvämpiä tuloksia saat käymällä kasvohoidossa säännöllisesti.

  Tuotevinkkimme: 

  Kuorintavoide, jossa on AHA:ta, papaijaentsyymiä ja mikrokiteitä.

  Exuviance Professional

  GLYCOLIC POLISH

   

 • Kosteutus ja korjaus:
 • Kun vietät aikaa ulkona päivittäin, käyt suihkussa tai kylvyssä, ihosi luonnollinen kosteuspitoisuus vähenee. Myös iän myötä iho kuivuu herkemmin. Kosteuspitoisuus pitääkin palauttaa päivittäin käyttämällä ihoa syvältä ja pitkäkestoisesti kosteuttavia tuotteita. Exuviancen kasvovedet ja voiteet täyttävät kaikki ihosi tarpeet.

  Tuotevinkkimme:

  Kosteuttava kasvovesi, jossa on AHA:ta, normaali ja sietokykyinen iho.

  Exuviance Professional

  MOISTURE BALANCE TONER

  Uudistava yövoide, jossa on PHA:ta.

  Exuviance Professional

  EVENING RESTORATIVE COMPLEX

   

 • Suojaus
 • Suuri syy ryppyihin ja ihon vanhenemiseen on altistuminen auringolle. Exuviancen aurinkosuojavoidetta sisältävä päivävoide suojaa ihoasi haitalliselta säteilyltä, pigmenttiläiskiltä ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.
  Tuotevinkkimme: 
  Kevyesti sävytetty hoitava voide, jossa on korkea UVA-/UVB-suoja.

  Exuviance Professional

  SHEER DAILY PROTECTOR SPF 50 

  Vinkkiterveisin,

  Pinjamin tytöt

   

  exuviance.fi