' Millainen on herkkä iho ja mitä se tarvitsee? – Kauneuskeskus Pinjami

Millainen on herkkä iho ja mitä se tarvitsee?

Syksyllä on erityisen hyvä kiinnittää huomiota aktiiviseen ihonhoitoon. Talvi lähestyy ja vaihtelevat säät saavat erityisesti herkän ihon voimaan huonommin. Mutta mitä herkkä iho oikeasti tarkoittaa?
Moni kokee ja kertoo kärsivänsä herkästä ihosta. Tuntuuko sinustakin siltä, että ihosi on herkistyy erityisesti näin syksyllä? Aina iho ei kuitenkaan ole ihan niin herkkä kuin uskotaan. Se voi olla vain kuiva tai vain reagoida ärsykkeisiin, kuten hiertäviin materiaaleihin, erilaisiin kemikaaleihin joita esiintyy meikeissä, ihonhoitotuotteissa tai puhdistusaineissa tai esimerkiksi auringonvaloon.
Herkkyys voi olla ajoittaista tai se voi olla jatkuvaa punoitusta. Olipa ihosi sitten yleisesti herkkä, kuiva tai kärsit ruusufinnistä tai ekseemasta, ihosi tarvitsee hellää mutta tehokasta huolenpitoa. Syksyllä ja talvella iho kuivuu helposti ja sen suojamekanismit heikentyvät. Saatat myös tietämättäsi käsitellä ihoasi liikaa, jolloin tasapainon palauttamiseen tarvitaan ammattilaisten apua.
Herkän ihon rakenne on tasainen ja ihohuokoset ovat pieniä tai normaaleja. Talia erittyy normaalisti tai se on vähäistä, mutta iho reagoi herkästi erilaisiin rasituksiin niin sisäisesti kuin ulkopuolelta tuleviin. Herkkä iho punoittaa kovin helposti ja tuntuu kuivalta.
Intral Super Resque concentrate
Darphinin ihana uutuus, tehohoitokuuri herkälle iholle on Intral-hoitolinjan Rescue Super Concentrate -seerumi. Käytä tätä tehotuotetta neljän viikon ajan, ja ihosi vahvistuu ja korjaantuu. Me Pinjamissa kutsumme tätä S-O-S -tuotteeksi. Superkonsentraatti pelastaa ihosi juuri silloin kun se tarvitsee eniten apua!
Kaikentyyppiset herkät ihot tarvitsevat myös lepoa. Erityisesti niistä asioista, jotka ihoa eniten ärsyttävät. Mutta se ei missään nimessä tarkoita, että ihonhoidossa tulisi pitää taukoa - pitää vain valita omalle iholle sopivat ja ihoa rauhoittavat tuotteet. Darphinin Intral-hoitosarjan tuotteet sopivat hyvin hellävaraiseen, ihon suojamekanismeja vahvistavaan hoitoon. 
Valitse superkonsentraatin tueksi Intralin Redness Relief Soothing -seerumi, joka rauhoittaa ihoa syvätehoisesti ja vähentää punoitusta. Seerumi sopii herkälle, reagoivalle ja ärtyneelle iholle vahvistaen ja tasoittaen ihoa ja ihonväriä.
Älä turhaan kärsi kuivasta, kutisevasta, punoittavasta tai hilseilevästä ihosta. Ota meihin Pinjamin asiantuntijoihin yhteyttä tai tule käymään hoitolassamme, niin me autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja hoidot.
Pinjamin tytöt