' Maailma ilman ihoärsytyksiä - tehohoitoa uutuustuotteella! – Kauneuskeskus Pinjami

Maailma ilman ihoärsytyksiä - tehohoitoa uutuustuotteella!Onko ihosi ohut ja herkkä? Tuntuuko syksyn viileys ja viima pistelevältä ja ihosi kuivuu ja kiristelee helposti? Janoat kosteutta ja pehmeyttä ihollesi, mutta et haluaisi käyttää paksuja rasvoja? Oletko jo kokeillut Darphinin tuotteita?

Darphinin Intral on ainutlaatuisen tehokkaasti herkkää ihoa rauhoittava, hellivä ja hemmotteleva hoitolinja. Tuotteiden avulla teet herkästi punoittavan ja helposti ärtyvän ihon hoidosta ylellisen hoitonautinnon. 

Intral-hoitolinjan tuotteilla vahvistat ihoasi ja tasoitat punoitusta hetkessä. Päivä päivältä ihosi on syvätehoisesti rauhoittunut ja tasapainoinen, suojattu ja tuntuu pehmeältä.

Intral-sarjan uutuus, erityinen neljän viikon intensiivihoito Intral Rescue Super Concentrate palauttaa ihosi parhaimmilleen luoden harmonisen ja tasapainoisen, hyvinvointia hehkuvan ihon. Hoitojakson jälkeen ihollasi on eheä ja vahva suojamuuri.

Tehohoito sopii erityisesti sinulle, jolla on epätasapainoinen, herkkä, punoittava ja ärtynyt tai väsynyt iho. Tämä SOS-tuotteeksikin kutsumamme superkonsentraatti korjaa ja pelastaa ihosi juuri silloin, kun se eniten tarvitsee apua. Tuote sisältää korkealaatuisia kasviuutteita, joiden tehokuutta edistetään ensiluokkaisella tieteellä.

Tuotteen koostumus on kevyen voidemainen ja se on miellyttävä levittää iholle. Tuotetta levitetään kasvoille ja kaulalle aamuin illoin 28 päivän ajan. Käytön aloitettuasi huomaat välittömästi ihosi olevan kosteutetumpi, ensimmäisen viikon jälkeen tasaisempi ja kahden viikon jälkeen selvästi rauhallisempi. Kolmen viikon hoidon tuloksena ihosi on tasapainoisempi ja neljännellä viikolla jo kokonaisuudessaan vahvempi.

Kolmivaiheisena tehohoitoa suosittelemme levittämään puhdistetulle iholle ensin saman sarjan Redness Relief -seerumia. Sen jälkeen levitä Rescue Super Concentrate, jonka päälle aromaattista hoitoöljyä ja lopuksi hoitovoidetta tai balmia. Meiltä Pinjamista saat apua sopivan hoitoöljyn ja voiteen valintaan. 

Darphinin Intral-tuotteet saat verkkokaupastamme ja hoitolastamme Hämeenlinnan Eteläkadulta. Tervetuloa ostoksille!

Pinjamin tytöt