' Matkapakkaus reissuun! – Kauneuskeskus Pinjami

Matkapakkaus reissuun!

Lomapakettitarjous!

Huolehdi ihonhoidostasi myös matkalla.

Tänä vuonna suositellaan välttämään tarpeetonta matkustamista. Matkustusrajoituksia on kuitenkin höllennetty ja lomamatka saattaa olla tiedossa. Matkustatpa sitten kotimaassa tai ulkomailla, eikö olekin ihanaa pakata kauneudenhoitotuotteet mukaan helposti matkapakkauksissa?

Mitä ihonhoitotuotteita sitten olisi hyvä ottaa mukaan matkalle? Jotta voit säilyttää ihonhoitorutiinisi myös reissussa, pakkaa mukaan Exuviancen ihon puhdistusaine, kasvovesi, kasvovoide ja vartalovoide.


Edellämainitut tuotteet löytyvät nyt Exuviancen upeasta kesän tarjouspaketista. Exuviancen matkapakkauksesta löydät myös kaksi ihotyypin mukaista kasvonaamiota. Kukapa ei haluaisi hemmotella kasvojaan myös matkalla?

Ihonhoitotuotteet saat mukaasi kätevässä matkapussukassa. Exuviancen matkapakkauksen tuotteet riittävät noin kahden viikon käyttöön.

Exuviancen matkapakkaus herkälle iholle nyt vain 39 euroa. 

  • Exuviancen tuotteet on suunniteltu parantamaan kuivaa ja herkkää ihoa hellävaraisten ja korjaavien ainesosien avulla.
  • Pakkaus sisältää puhdistusaineen, kasvoveden, kasvovoiteen ja vartalovoiteen sekä kaksi ihotyypin mukaista kasvonaamioita.

Exuviancen matkapakkaus kuivalle ja normaali-sekaiholle nyt vain 39 euroa.

  • Ihon hoitaminen on tärkeää vanhenemisen ennaltaehkäisemiseksi. Oikean ihonhoidon avulla saat ihollesi ryhtiä ja ihosi säilyttää nuorekkaan loistonsa pidempään.
  • Pakkaus sisältää puhdistusaineen, kasvoveden, kasvovoiteen ja vartalovoiteen sekä kaksi ihotyypin mukaista kasvonaamiota.

Exuviancen matkapakkaus akne-iholle nyt vain 49 euroa.

  • Exuviancella on tehokkaita tuotteita aknen ja epäpuhtaan ihon hoitamiseen. Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut Exuviance-tuotteet puhdistavat ihoa syvältä kuivattamatta sitä.
  • Pakkaus sisältää puhdistusaineen, kasvoveden, kasvovoiteen ja vartalovoiteen sekä kaksi ihotyypin mukaista kasvonaamiota.

Osta oma matkapakkauksesi helposti verkkokaupastamme tai piipahda Pinjamissa. Me asiantuntijat autamme sinua valitsemaan omalle ihollesi sopivan pakkauksen.

Ihonhoitoterveisin,

Pinjamin tytöt

exuviance.fi