' Kosteuttavaa kuorintaa kesävartalolle – Kauneuskeskus Pinjami

Kosteuttavaa kuorintaa kesävartalolle

Edellisissä blogeissa on keskitytty pitkälti kasvojen ihonhoitoon, mutta emme missään tapauksessa saa unohtaa muuta vartaloamme! Iho on kehomme suurin elin, ja kesävartaloa tuleekin hoitaa ja kosteuttaa yhtälailla kuin kasvoja.

Tämä Exuviancen ihana kuoriva Retexturing Treatment on mitä parhainta hemmottelua kesäpäivään. 
Exuviancen Retexturing Treatment on kuoriva voide, joka kosteuttaa vartaloasi ja kuivaa ihoa. Retexturing Treatment sisältää edistyksellisiä AHA- ja PHA-happoja, jotka ovat tehokkaita mutta helliä, eivätkä ärsytä ihoasi.

AHA-hapot muun muassa kuorivat ihoa ja edistävät solujen uusiutumista. PHA-hapot puolestaan tekevät suuremman molekyylikokonsa takia taikojaan imeytyen ihoon hieman hitaammin, mutta muun muassa lukitsevat runsaasti kosteutta ja toimivat antioksidantteina.

Lisäksi Retexturing Treatmeant -voide sisältää ihoa korjaavaa E-vitamiinia ja sheavoita, jotka yhdessä kosteuttavat ja pehmentävät ihoasi ja uudistavat sen rakennetta.

Tämä voide soveltuu kaikille ihotyypeille. Voit ostaa Exuviancen Retexturing Treatment -kuorintavoiteen helposti verkkokaupastamme. Tai piipahda meillä Pinjamissa, niin voimme samalla jutella ihonhoidostasi ja voimme suositella sinulle muitakin Exuviance -sarjan hoitotuotteita.


Terveisin

Pinjamin tytöt

 

exuviance.fi