' Kokonaisvaltaista hoitoa ihon ikääntymisongelmiin – Kauneuskeskus Pinjami

Kokonaisvaltaista hoitoa ihon ikääntymisongelmiin

Kokonaisvaltaista hoitoa ihon ikääntymisongelmiin
Ihon ikääntyminen voi näkyä ja tuntua kimmoisuuden vähentymisenä, iholle muodostuu ryppyjä ja värivaihteluja. Etenkin väsymys ja stressi näkyvät iholla selvästi. Jos iho ei saa tarpeeksi kosteutta se on samea, kireä ja karhea ja voi näyttää elottomalta. 
Ennaltaehkäise ja hoida ikääntyvää ihoa Darphinin kokonaisvaltaisella anti-age hoitolinjalla. Stimulskin Plus Divine -hoitotuotteet kiinteyttävät ja kohottavat ihoa tuntuvasti ja välittömästi.
Stimulskin Plus Divine -hoitotuotteet korjaavat kiinteyttävät, silottavat ja kohottavat kasvonpiirteitäsi tarjoten täydellisen ratkaisun ihon näkyviin ikääntymisongelmiin. Kaunista ja kirkasta väsynyt iho upean säteileväksi! Näillä tuotteilla saat kiinteän, ryhdikkään, kirkkaan ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan ja kauneutta hehkuvan ihon. Olemme poimineet sinulle muutaman hoitolinjan tuotteen esittelyyn:
Tämä ihana väsymyksen merkkejä poistava, kiinteyttävä, korjaava ja kohottava Stimulskin Plus Divine Eye Cream -silmänympärysvoide on tarkoitettu vaativan silmänympärysihon hoitoon. Voiteen avulla silmänympärysihosi kaunistuu ja muuttuu jälleen valoisaksi ja kirkkaaksi. Täydellinen valinta kokonaisvaltaiseen silmänympärysihon hoitoon, ja tuote auttaa myös tummiin silmänalusiin ja turvotukseen.
Kuukauden käytön jälkeen ihosi on jo selkeästi kiinteytynyt, tummat silmänaluset vaalentuneet ja juonteet tasoittuneet. Suosittelemme!
Vinkit levitykseen:
  • Taputtele voide sormenpäillä silmänympärysiholle. Hiero aplikaattoreilla kulmakarvan päältä kohottavasti sivellen kohti ohimoita.
  • Sivele kevyesti aplikaattoreilla silmänympäryksen alakehällä sisänurkasta ulkonurkkaan.
  • Kohota pehmeästi silmän ulkonurkasta kohti ohimoita vuorokäsin.
Piipahda Pinjamissa niin näytämme miten aplikaattoreita käytetään!
Stimulskin Plus Divine Splash Mask -hoitoneste on must have -lisätuote kun haluat tehostaa ihonhoitorutiinejasi. Ihoa uudistava, korjaava, kosteuttava, kirkastava ja täyteläistävä monikäyttöinen hoitoneste on tarkoitettu päivittäiseen ihonhoitoon.
Se on sekoitus parhaimpia kasviuutteita sekä uusinta teknologiaa nestemäisessä muodossa. Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat! Hoitoneste tuo iholle nopeasti lisää kosteutta ilman rasvaista tunnetta ja moninkertaistaa muiden hoitotuotteiden vaikutuksen iholla.
Kun taputtelet Splash Mask -hoitonesteen ihollesi ennen seerumia, se valmistelee ihon vastaanottamaan syvätehoisemmin sen päälle levitettävät hoitotuotteet. Voit vielä toistaa käsittelyn useina ohuina kerroksina aina edellisen kerroksen imeydyttyä ihoon, kunne iho tuntuu pehmeältä ja täyteläistä. Täydellinen tuote joka vaikuttaa muutamassa sekunnissa naamion tavoin.
Sitten on vielä tämä ylellinen ja välittömästi ihoa silottava ja pehmittävä Stimulskin Plus Divine Serumask, joka yhdistää konsentroidun seerumiteknologian ja ammattimaisen tehokkaan kasvonaamion. Stimulskin Plus Serumask korjaa, kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteet tarjoten täydellisen ratkaisun ihon näkyviin ikääntymisongelmiin. Kun iholtasi puuttuu kiinteyttä, joustavuutta ja jäntevyyttä, on tämä tuote ratkaisu ongelmaan.
Stimulskin Plus Divine Serumask on ihana, kokonaisvaltainen, seerumimainen intensiivinaamio, joka imeytyy ihoon nopeasti ja syvätehoisesti pehmittäen juonteet välittömästi ja ryhdistäen kasvonpiirteet kauneimmilleen.
Pinjamin tytöt