' Kirkkautta ja kauneutta vuoden jokaiselle päivälle – Kauneuskeskus Pinjami

Kirkkautta ja kauneutta vuoden jokaiselle päivälle

Eikö olisikin ihanaa, että rypyt ja juonteet siloittuisivat silmin nähden? Niitä kun tulee meille jokaiselle, emmekä voi estää ihon ikääntymistä. Onneksi on olemassa Darphin, jonka avulla voimme häivyttää ja hidastaa ikääntymisen merkkejä.
Darphinin kirkastavan ja kaunistavan Ideal Resource -hoitolinjan tuotteet häivyttävät ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä siloittaen hentoja juonteita ja ryppyjä. Voiteet ja seerumi tasoittavat ja kirkastavat ihon pintaa sekä eliminoivat epäpuhtauksia.
Ideal Resource -hoitotuotteet aktivoivat ihon toimintoja palauttaen ihon ideaalisen kauneuden ja kirkkauden. Valkoisten kukkien uutteet tuovat ihollesi puhtauden ja kastepisaroiden raikkauden.
Raikkaita kasviuutteita sisältävä normaalin ja kuivan ihon hoitovoide Ideal Resource Smoothing Retexturizing Radiance Cream herättelee ihon nuorekkuusproteiinit, virkistää ihosolut ja tekee ihostasi sileän, tasaisen ja nuorekkuutta hehkuvan. 
Tuotteen Line Polish -teknologian aktiiviaineet silottavat juonteita, kiinteyttävät ja heleyttävät ihosi säteileväksi. Ideal Resource Cream sopii normaalille ja kuivalle ihotyypille sekä uudistusta kaipaavalle, epätasaiselle ja epäpuhtaalle iholle.
Yövoiteeksi kannattaa valita Ideal Resource Light Re-Birth Overnight Cream. Tässä tuotteessa yhdistyvät aromaterapian tehokkuus ja yövoiteen korjaava ja uudistava hoitovaikutus. Aromaterapeuttinen ja anti-age vaikutteinen Neroliöljy sekä tässäkin käytetty Line Polish Complex -teknologia korjaavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoasi yöaikaan palauttaen samalla ideaalisen kauneuden ja kirkkauden.
Illalla Ideal Resource Overnight Creamia levittäessä kannattaa hengittää syvään ja nauttia voiteen aromaterapeuttista Nerolin tuoksua.
Ideal Resource tuotteet löydät verkkokaupastamme sekä hoitolastamme.
Tervetuloa ostoksille!
Pinjamin tytöt