' Kesävarpaat kaipaavat kuorintaa ja kosteutta – Kauneuskeskus Pinjami

Kesävarpaat kaipaavat kuorintaa ja kosteutta

Kesällä on ihana kirmailla paljain jaloin, lakata kynnet ja ottaa kesävarpaista kuvia. Saat jalat pysymään kauniina koko kesän, kun muistat kuoria ja kosteuttaa niitä säännöllisesti.

Heel & Elbow Dry Skin Repair on tehokkaasti hoitava voide, jonka runsas koostumus on kehitetty vartalon kuivalle iholle. Tämä Exuviance Professional -sarjan voide kuorii, pehmentää ja kosteuttaa, ja on siten täydellinen tuote kesäjaloille. 

Aurinko ja kesäriennot ovat saattaneet kuivattaa myös kyynärpäitäsi ja polviasi. Heel & Elbow Dry Skin Repair -voide sopii täydellisesti myös niiden hoitamiseen.


Heel & Elbow Dry Skin Repairin korkea AHA-pitoisuus ja PHA kuorivat ihoasi varovasti, mutta tehokkaasti ja vahvistavat sen suojamekanismia. Koostumus stimuloi solujen uudistumista ja auttaa siten ihoasi uudistumaan ja kiinteytymään.


Heel & Elbow Dry Skin Repair -voiteen ja muita Exuviance Professional kesätuotteita voit ostaa verkkokaupastamme tai hoitolastamme.

Käytä Exuviance Professional Heel & Elbow Dry Skin Repair -voidetta 1-2 kertaa päivässä jaloille, kyynärpäille ja muille vartalon osille, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa, kuorintaa ja kosteutta. Koostumus tehoaa myös talirauhasten sarveistappeihin. Muista käyttää auringossa suojakertoimia, sillä AHA-happo voi herkistää ihoasi auringolle.

Mikä ihmeen AHA-happo?

Exuviancen edistyksellisen ihonhoitosarjan salaisuus, AHA- eli alfahydroksihappoteknologia, on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. AHA-hapot ovat ryhmä aineita, jotka ovat peräisin hedelmistä ja vihanneksista ja siksi niitä kutsutaan myös hedelmähapoiksi.

Kaikille AHA-hapoille on yhteistä se, että ne käynnistävät ihosolujen uusiutumisen, kuorivat, häivyttävät pigmenttiläiskiä ja edistävät ihon kollageenituotantoa. Lisäksi ne vähentävät ryppyjä ja aknea sekä tasoittavat ihon rakennetta.

Lue lisää AHA-hapoista Exuviancen kotisivuilta.

Exuviancen AHA-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta. Me Pinjamissa räätälöimme hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Tarjolla on erilaisia Exuviance-hoitoja kuten kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitoja. Varaa aikasi ja tule hemmottelemaan kesäihoasi.


Terveisin,

Pinjamin tytöt

exuviance.fi