' Kasvomaskiajan Must have -tuote: Darphinin Purifying Balm – Kauneuskeskus Pinjami

Kasvomaskiajan Must have -tuote: Darphinin Purifying Balm

Kasvomaskien käyttö lisääntyy koronatilanteen kehittyessä ja maskia käyttämällä suojaamme toisiamme tartunnalta. Mutta mitä ihollemme tapahtuu kasvomaskin alla? Tässä blogissa kerromme korona-ajan Must have -tuotteesta, jolla suojaat ja hoidat ihoasi kasvomaskin alla.

Ihohuokoset tukkeutuvat etenkin lämpimällä ilmalla, kun joudumme peittämään ihon kertakäyttöisellä tai kankaisella maskilla. Tali on rasvapitoista ainetta, jota erittyy ihomme talirauhasista. Se auttaa ihoamme säilyttämään kosteuden, mutta silloin kun iho ei pääse hengittämään, tali jää ikään kuin kalvon alle ja saattaa aiheuttaa näppyjä, aknea ja rasvaisen tunteen ihon pinnalla.

Näillä vinkeillä pidät ihosi kauniina maskin allakin:

  1. Puhdista iho illalla saippuattomalla puhdistustuotteella ja kasvovedellä.
  2. Levitä Darphinin tasapainottava ja puhdistava, aromaterapeuttinen hoitobalsami Purifying Balm kasvoillesi ja kaulallesi. Lämmitä pieni määrä balmia kämmenissäsi ja sivele tämä ihana eteerinen öljy kevein liikkein ihollesi. 
  3. Anna Darphinin Purifying Balmin vaikuttaa yön yli. Purifying Balm riittää hoitamaan kasvojasi, hoitovoidetta ei sen päälle enää tarvita.
  4. Puhdista iho aamulla erityisen huolellisesti. 

Kun iho yön aikana kuoriutuu Purifying Balmin avulla, ihohuokoset avautuvat ja tali pääsee  luonnollisesti ulos ja poistuu iholta aamun huolellisen kasvopesun yhteydessä.

Darphinin Purifying Balm on jokaisen ihostaan huolehtivan Must have -tuote. Tämä rauhoittava hoitobalsami puhdistaa ihoa sisältäpäin ja sillä on vahva antiseptinen hoitovaikutus. Tässä täysin puhtaassa luonnontuotteessa yhdistyy 11 synergisen eteerisen öljyn uskomaton voima.

Darphinin Purifying Balmin saat meiltä Pinjamin hoitolasta ja verkkokaupasta

Katso kasvomaskin oikeaoppiset käyttöohjeet terveysviranomaisten sivuilta.

Pysytään terveinä!

Pinjamin tytöt

exuviance.fi