' Ihanan kevyt kesämeikki ja suojaa ihollesi myös sisältäpäin: Esittelys – Kauneuskeskus Pinjami

Ihanan kevyt kesämeikki ja suojaa ihollesi myös sisältäpäin: Esittelyssä Heliocaren meikkivoide ja aurinkokapselit

Terassit ja ihanat illalliset kutsuvat nauttimaan kesästä ystävien kanssa. Kesällä ihon on hyvä antaa hengittää, mutta välillä ulos lähtiessä on ihanaa meikata ja ehostaa kasvoja kevyesti, eikö? Heliocaren tuotteilla suojaat ihoasi ulkoisesti ja sisältäpäin.

Kesäisen ja kevyen meikin saat aikaiseksi Heliocare 360° -sarjan Color Cushion Compact SPF 50+ -meikkivoiteella. Tuotteen innovatiivisessa tyynymuotoilussa yhdistyvät nestemäisen aurinkosuojan edut ja pienikokoisen meikin käyttömukavuus.

360° Color Cushion Compact SPF 50+ mahdollistaa meikin korjailun päivän aikana. Meikistäsi tulee kevyt ja iholle jää kaunis ja kuulas lopputulos. Tuotetta on saatavissa kolmessa sävyssä: Beige, Bronze ja Bronze Intense.

Tämä hypoallerginen, kosteuttava ja vedenkestävä meikkivoide antaa ihohuokostesi hengittää. Samalla se suojaa ihoasi auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, infrapunavalolta ja näkyvältä HEV-valolta, korjaten auringon aiheuttamia vaurioita. Tämä tuote on vegaaninen.

Hanki itsellesi ihana ja helppo Color Cushion Compact SPF 50+ kesämeikki. Heliocaren kesätuotteet saat meiltä Pinjamista. Tervetuloa ostoksille!

Heliocare 360° -sarjan Capsules -aurinkokapseleilla estät ikääntymisen merkkejä ja auringolle altistumisesta johtuvia ihosairauksia sisäisesti. Tämä ravintolisä auttaa sinua vähentämään aurinkoherkkyyttä, aurinkoihottumaa ja hyperpigmentaatiota, eli ihon tummia läiskiä. Kapselit soveltuvat kaikille ihotyypeille. 

Heliocaren Fernblock®+ teknologia yhdistää kysteiinin (aminohappo), C- ja E-vitamiinit ja prebiootit aurinkosuojaan, ja lisää näin ihosi vastustuskykyä auringolle jo ensimmäisestä kapselista. Tuote on gluteeniton.

Pinjamin tytöt muistuttavat

Muista käyttää auringossa aina sopivaa aurinkosuojausta. Heliocare 360° Capsules on ravintolisä, eikä siten korvaa iholle levitettävää aurinkosuojaa. 

Kapseleita ei myöskään tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Ei lasten ulottuville.

Säilytä tuotetta valolta ja kosteudelta suojattuna alle 30 asteessa celsiusta. Tuotteen liiallinen käyttö voi aiheuttaa epämukavuutta suolistossa. Vältä käyttämästä lääkkeiden ja muiden kuitupohjaisten ravintolisien kanssa. Jos olet epävarma tuotteen käytöstä, ota yhteyttä lääkäriisi.

Heliocare 360° Capsules -ravintolisän ja muut Heliocaren tuotteet saat meiltä Pinjamista!

Kauneusterveisin,

Pinjamin tytöt

exuviance.fi