' Herkkä silmänympärysiho kaipaa hellää hoitoa – Kauneuskeskus Pinjami

Herkkä silmänympärysiho kaipaa hellää hoitoa

Näin etätyön lisääntymisen jälkeen moni joutuu tuijottamaan tietokoneen ruutua pitkät päivät. Silmänympärysihomme on erittäin herkkä ja silmien väsyminen vaikuttaa myös niitä ympäröivään ihoon. Myös ensimmäiset rypyt ilmaantuvat juuri tälle alueelle. Hoitotuotteet silmänympärysiholle onkin valittava huolella. Monet tuotteista kosteuttavat ihoa, mutta se ei aina riitä, iho tarvitsee myös hoitoa ja suojaa.

Kosteuttavien silmänympärystuotteiden kosteus katoaa, eikä iho ehdi saada tarvitsemaansa suojaa. Tuotteiden pitää päästä aktivoimaan solut syvällä ihossasi, jotta tulos on kestävä.

Exuviancen Hydrating Eye Complex miedossa ja hellävaraisessa silmänympärysvoiteessa on hedelmähappoa, joka edistää solujen uusiutumista AHA-hapon tapaan.
Hydrating Eye Complex on perusvoide silmänympärysiholle. Se tasoittaa näkyviä pintajuonteita ja ehkäisee uusien syntymistä - näin ihosi säilyy pehmeänä ja kiinteänä.
Voit myös käyttää seerumin kanssa Brightening Bionic Eye Creme Plus -voidetta. Tämä erikoissilmänympärysvoide tasoittaa ryppyjä ja vaalentaa tummia silmänympäryksiä. 

Myös Exuviancen Age Reverse -tuotesarjasta löytyy Age Reverse Eye Contour -voide, joka on paras ikääntymistä ehkäisevä tuote herkälle silmänympärysiholle. Tämä voide korjaa ensimmäiset ikääntymisen merkit.

 

Helli silmiäsi kerran viikossa ihanilla Intensive Eye Treatment Masque -silmälapuilla. Lappujen ainesosat tasoittavat ryppyjä ja pintajuonteita silmien alla.
Hoida silmänympärysihoasi aamuin illoin, niin saat optimaalisen hoidon.
Katso videolta, kun Pinjamin Pirjo Voutilainen näyttää kuinka silmänympärysvoide kannattaa kotona levittää.
Terveisin,
Pinjamin tytöt
exuviance.fi