' Elät parasta ikääsi juuri nyt - anna sen näkyä myös ihollasi – Kauneuskeskus Pinjami

Elät parasta ikääsi juuri nyt - anna sen näkyä myös ihollasi

Elämä on ihmisen parasta aikaa - legendaarinen lausahdus, mutta niin totta. Jotta matkasi olisi täydellinen, muista arvostaa ja kunnioittaa itseäsi. Anna samalla myös ihosi elää vahvana ja elämäniloa hehkuvana.
Darphinin Exquiságe -hoitolinjan tuotteet ovat täydellisiä naiselle, joka ei pelkää iän mukanaan tuomia muutoksia, vaan nauttii parhaasta iästään elinvoimaisena, hehkeänä ja kauniina! Naiselle, joka elää elämänsä parasta ikää juuri nyt - sinulle. 
Darphinin tuotteilla huolehdit ihosi kiinteydestä ja elinvoimasta. Ainutlaatuinen CelluVieTm Complex uudistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoasi ainutlaatuisella raikkaudellaan. 
Exquiságe Beauty Revealing Seerumi saa ihosi hehkumaan elinvoimaa ja iätöntä kauneutta. Se tukee ihosi parasta ikää ja huolehtii sen kiinteydestä raikkaasti, paljastaen ihon luonnollisen kauneuden. 
CelluVieTm Complex -yhdiste tuplaa ihon kollageenin tuotantoa sekä uudistaa, kirkastaa ja poistaa iholtasi väsymyksen merkkejä. Seerumi sitoo kosteuden ihoosi ja parantaa siten ihon kosteuspitoisuutta.
Jatka Exquiságe -hoitoa pehmeällä, suloisasti ihoon sulautuvalla Beauty Revealing Cream -päivävoiteella. Heleän raikasta, ihon elinvoimaa lisäävän ja kosteuttavan kauneusvoiteen salaisuus on sen probiootti-teknologia. Teknologiansa avulla voide vahvistaa ihosi luonnollisia puolustusmekanismeja ja torjuu ympäristön haittavaikutuksia iholla. 
Darphinin CelluVieTm Complex -yhdistelmä tutkitusti tuplaa kollageenin tuotantoa. Tuotteissa on käytetty erityisiä kasviuutteita, jotka muun muassa edistävät luonnollista nuorekkuutta ja nostavat ihosolujen energiantuotantoa. Kasviuutteet tuotat iholle näkyvästiä hehkuvaa hyvinvointia ja edistävät ihon luonnollista uusiutumisprosessia.
Darphinin Exquiságe -hoitolinjan tuotteet saat asiantuntijavinkkien kera meiltä Pinjamista sekä verkkokaupastamme. 
Elinvoimaa hehkuvin terveisin,
Pinjamin tytöt