' Darphinin taidonnäyte: ihanat eliksiirit – Kauneuskeskus Pinjami

Darphinin taidonnäyte: ihanat eliksiirit

Kaipaatko rauhoittavaa ja rentouttavaa hetkeä kiireisen arjen keskelle ja stressiä lieventämään? Aromaterapia on Darphinin ihonhoidon sielu ja sydän - ota se avuksesi.

Darphinin ihanien aromaattisten öljyeliksiirien kasvi- ja eteeriset öljyt on huolellisesti valikoituja ja taitavasti yhdistettyjä. Tuotepitoisuudet on määritelty tarkasti tuomaan ihollesi parhaat ja välittömästi näkyvät hoitotulokset. 

Darphinin öljyeliksiirin avulla ihosi uudistuu, rauhoittuu, puhdistuu, kirkastuu, kosteutuu, virkistyy ja saa nuorekkaan hehkun. Ja mikä uskomattoman ainutlaatuinen aistinautinto onkaan levittää näitä kukkaistuoksuja iholle.

Valittavanasi on yhdeksän aisteja hemmottelevaa ja ihoa tehokkaasti hoitavaa aromaattista eliksiiriä, joita kaikkia saa meiltä Pinjamista, klikkaa vain linkkejä:

Vetiver Aromatic Care, joka rauhoittaa ihoasi syvätehoisesti ja uudistaa ihoa. Hoitoöljy poistaa unen puutteen, stressin ja päivittäisen kiireen tuomia vaikutuksia iholla kirkastaen, rauhoittaen ja tasapainottaen.

Niaouli Aromatic Care on syvätehoisesti kirkastava ja puhdistava. Niaouli tasapainottaa ihon toimintoja ja puhdistaa. Liiallista talituotantoa rauhoittava niaouli virkistää rasvaisuuteen taipuvaisen ihon. Tämän öljyeliksiirin vaikutus on antiseptinen, se estää tehokkaasti bakteereita leviämästä rasvaisella iholla ja syväpuhdistaa tukkeutunutta ihoa.

Chamomile Aromatic Care on herkkää ihoa hoitava orgaaninen, aromaattinen hoitoöljy. Öljy rauhoittaa, pehmittää ja tasapainottaa herkästi reagoivaa, ärtynyttä ja punoittavaa ihoa, ja lempeä kamomilla rentouttaa ja tyynnyttää myös mielen ja parantaa unen laatua.

Tangerine Aromatic Care on ihanan energisoiva, mieltä kohottava ja ihoa virkistävä hyvän olon öljy. Raikas mandariini elvyttää kaikkia ihosi toimintoja. 

Jasmine Aromatic Care kiinteyttää ja elvyttää. Tämä eliksiiri antaa ryhtiä ikääntyvälle iholle ja uudistaa ihosoluja. Huumaavan Jasmiinin vaikutus on suunnaton: ”kuningataröljy” vastaa kaikkiin ikääntyvän ihon vaatimuksiin.

Orange Blossom Aromatic Care Aromaterapeuttinen appelsiininkukkaöljy tuo ihollesi maksimaalisen annoksen kirkkautta ja säteilyä. Tämä hoitoöljy ehkäisee ihon pigmentoitumista ja parantaa ihon väriä puhtaiden eteeristen öljyjen voimalla.

8-Flower Nectar on syvätehoisesti kiinteyttävä ja huumaavan tuoksuinen aromaterapeuttinen kauneusnektari, jossa yhdistyy 8-kukan aromaattinen nektari, tärkeät ihovitamiinit, sekä Omega 3 & 6 rasvahappojen ainutlaatuinen synergia. Tämä aistikas aromaattinen öljy tuo uudenlaista elinvoimaa ikääntyneelle, väsyneelle iholle. 

8-Flower Golden Nectar -hoitoöljyssä yhdistyy 8 erityisen kukan eteeristä öljyä ja 24 karaatin kulta, jotka ravitsevat, pehmentävät ja tasoittavat näkyviä juonteita. Höyhenenkevyt, aistikas kuivaöljykoostumus imeytyy ihoon nopeasti jättäen samettisen pehmeän tunteen. 

Rose Hydra-nourishing Elixir Oil öljyeliksiirissä ruusuöljyn hienojakoiset tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti ihon läpi elvyttäen kaikkia ihon toimintoja. Ne vaikuttavat sisältäpäin kosteuttaen, kirkastaen ja pehmittäen ihon. Kasviöljyjen Omega 3,6 ja 9 rasvahapot ravitsevat kuivan ihon syvätehoisesti.

Ja koska joulu lähestyy… tässäpä monta lahjaideaa, ja vielä aivan herkullisen suloisissa pulloissa!

Ihanaa joulun odotusta,

Pinjamin tytöt