' Aurinko hellii meitä jälleen - helli sinäkin ihoasi – Kauneuskeskus Pinjami

Aurinko hellii meitä jälleen - helli sinäkin ihoasi

Sateet ovat jääneet taakse ja aurinkoinen kesäsää kutsuu meidät jälleen ulkoilemaan ja rannalle. Auringon säteet tuntuvat ihanan lämpimiltä, mutta suojaamattomalle iholle ne ovat vahingollisia.

Kun altistut auringolle, ihossasi alkaa muodostua pigmenttiä, joka on ihon oma sisäinen aurinkosuoja. Luonnollinen suoja ei kuitenkaan riitä, ja ihosi saattaa palaa. Lisäksi UV-säteet voivat vahingoittaa ihoasi ja pahimmillaan johtaa ihosyöpään. Siksi onkin tärkeää välttää aurinkoa silloin kun se paahtaa voimakkaimmillaan, ja käyttää UVA- ja UVB -säteilyltä suojaavaa aurinkovoidetta. Ihosi pysyy kauniina eikä vaurioidu.

Heliocare on ihotautilääkärien kehittämä ja yksi Euroopan johtavista aurinkosuojamerkeistä. Heliocaren tuotteet suojaavat ihoasi auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Fernblock®-teknologiansa avulla nämä hellät tuotteet ehkäisevät auringon aiheuttamia vaurioita, ihosi ikääntymistä ja aurinkoyliherkkyyttä. 

Heliocare Advanced -sarjaan kuuluvissa aurinkotuotteissa on miellyttävä, kosteuttava ja korjaava koostumus. Heliocare 360o -sarjan tuotteet tarjoavat monivaikutteisia koostumuksia, jotka suojaavat sinua UVA- ja UVB -säteiltä sekä näkyvältä valolta ja infrapunasäteilyltä.

Suojaa ja hoida ihoasi Heliocaren tuotteilla, joissa on korkea SPF ja tehokkaat ainesosat. Tuotteet on kehitetty kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Jos et ole varma omasta ihotyypistäsi, ota yhteyttä meihin, niin autamme valitsemaan oikean tuotteen.

Pinjamin vinkit aurinkoon:

  • Vältä aina mahdollisuuksiesi mukaan aurinkoaltistusta säteilyn voimakkaimpana aikana klo 11-15.
  • Älä arkaile käyttää aurinkosuojavoidetta runsaasti (2 mg/cm2). Suojavoide kannattaa levittää vähintään 30 minuuttia ennen aurinkoaltistusta.
  • Lisää suojavoidetta kahden tunnin välein ja aina uimisen jälkeen.

Me ihonhoidon asiantuntijat olemme sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda Pinjamissa, niin suosittelemme tuotteita juuri sinun ihosi tarpeisiin.


Aurinkoterveisin,


Pinjamin tytöt

 

exuviance.fi