' Anna ruusun tuoksun hullaannuttaa – Kauneuskeskus Pinjami

Anna ruusun tuoksun hullaannuttaa

Kaipaatko ihollesi intensiivistä kosteutta ja ravintoa? Rakastatko ruusun aistikasta ja hullaannuttavaa tuoksua? Meillä on sinulle juuri oikeanlainen ihonhoitolinja!

Pitkäkestoisesti kosteuttava ja syvätehoisesti ihoa ravitseva Darphinin Rose-hoitolinja tekee ihostasi pehmeän, joustavan ja kimmoisan. Rose sopii kaikille ihotyypeille, erityisen hyvin kuivalle iholle.

Rose-öljyvoide yhdistää ruusujen kauneuden ja lumouksen sekä viehkeän ruusuisen tuoksun joka viimeistelee hoitonautinnon ja herättää aistit.

Öljyvoiteen ainutlaatuinen Triple-Rose -konsentraatti sisältää ruusun eteerisiä öljyjä, absoluuttia ja kukkaisvahoja, jotka tekevät taikoja ihollesi jo ensi levityksestä lähtien. Voiteen runsas Omega 3, 6 ja 9 rasvahappopitoisuus luo pohjan ihosolujen hyvinvoinnille. Tätä ihanaa täyteläistä ja iholle pehmeästi sulautuvaa voidetta voit käyttää aamuin ja illoin.

Suosittelemme lisäksi syvätehoisesti kosteuttavaa ja ravitsevaa aromaterapeuttista Rose-öljyeliksiiriä täydentämään seerumin ja hoitovoiteen vaikutusta.

Ruusuöljyn hienojakoiset tuoksumolekyylit imeytyvät nopeasti ihosi läpi elvyttäen kaikkia ihon toimintoja. Ne vaikuttavat sisältäpäin kosteuttaen, kirkastaen ja pehittämien ihoa. Aamulla ihosi on ruusuisen pehmeä ja ravittu. 

 

Pinjamin tytöt