' Aistikasta heleyttä ja hehkua – Kauneuskeskus Pinjami

Aistikasta heleyttä ja hehkua

Kauneudenhoitotuotteet lisäävät ihon hehkua ja elinvoimaa, virkistävät väsynyttä ihoa ja parantavat sen kosteuspitoisuutta. Ei ole kuitenkaan aivan sama mitä tuotteita käytät. Tarkalla ammattitaidolla hoitolinjojen suunnittelussa ja tarkkaan valituilla raaka-aineilla on valtavan suuri merkitys, jotta tuotteista todella saadaan tehokkaita.

Darphinin tuotteet ovat yksilöllisiä taidonnäytteitä, joiden ainesosat toimivat tehokkaina ja toisiaan täydentävinä koostumuksina. Jokainen koostumus huomioi ihosi yksityiskohtaisesti.

Huomaat kasvien herättävän voiman välittömästi, kun levität ihollesi hetkessä sulautuvaa hoitovoidetta tai raikasta seerumia.

Darphinin Lumiére Essentielle -hoitolinjan tuotteet heleyttävät ja uudistavat ihoasi seitsemän aromaterapeuttisen öljyn voimalla. Nämä ainutlaatuiset hybridikoostumukset tekevät ihostasi välittömästi kauneutta hehkuvan ja pehmeän. Säteilet aistikkuutta!

Seitsemäntuhatta öljykuplaa sisältävä kristallin kirkas ja aamukasteen raikas Lumiére Essentielle Illuminating Oil Serum antaa välittömästi hehkua väsyneelle iholle. Seerumin ainutlaatuinen Microfluid-teknologia yhdistää kosteuttavan, vesipohjaisen seerumin syvätehoisesti vaikuttaviin eteerisiin öljypisaroihin. 

Öljyseerumin avulla kosteutat, heleytät ja poistat iholtasi sameutta ja harmautta. Seerumissa on hyaluronihappoa ja lisäksi tangeriinin, appelsiinin, ruusun, nerolin, ylang ylangin, setrin ja inkiväärin eteerisiä öljyjä.

Seerumin pohjalle suosittelemme saman hoitolinjan kaksivaiheista kasvonaamiota, Instant Purifying and Illuminating Maskia. Tämän uudistavan ja syväpuhdistavan savinaamion sekä kosteuttavan geelinaamion avulla teet ylellisen ja tehokkaan Spa-hoidon kotona. 

Naamion ensimmäinen vaihe puhdistaa ja kirkastaa, toisen vaiheen 7 eteeristä öljyä heleyttävät ja pehmittävät antaen runsaasti lisäkosteutta. 

Täydennä hoitorutiiniasi kashmirin pehmeällä geelivoiteella Lumiére Essentielle Illuminating Gel-Creamilla.


Darphinin aistikkaat ja hoitavat tuotteet saat Pinjamin verkkokaupasta tai Hämeenlinnan Eteläkadun hoitolastamme. Tervetuloa palveltavaksemme! 


Pinjamin tytöt