' Ahdistaako rypyt? Siloita ne! – Kauneuskeskus Pinjami

Ahdistaako rypyt? Siloita ne!

 


Kaikille meille tulee ryppyjä ja näkyviä juonteita jossakin vaiheessa elämää ja iho voi tuntua kuin se olisi menettänyt kiinteyden. Darphinin Prédermine -hoitolinjan tuotteet pehmentävät ihoasi ja kiinteyttävät sekä korjaavat tehokkaasti iän mukanaan tuomia ihomuutoksia. 


Ihonhoitotuotteet toimivat parhaiten, kun niitä käyttää säännöllisesti. Darphinin Prédermine -tuotteilla ihosi on päivä päivältä täyteläisen pehmeä ja ravittu. Rypyt ja juonteet myös vähentyvät näkyvästi. Ihostasi tulee nuorekas, sileä, kiinteä ja elinvoimainen. Ihanaa!


Me Pinjamissa rakastamme Darphinin seerumeita - kuten tämänkin sarjan innovatiivista Firming Wrinkle Repair seerumia. Tämä täsmävaikutteinen, näkyvästi juonteita ja ryppyjä korjaava ja silottava seerumi kiinteyttää ja sopii kaikille ihotyypeille. Seerumin hoitolupaus perustuu kahteen avainproteiiniin: kollageenin ja elastaanin syvätehoiseen ja kokonaisvaltaiseen aktivoimiseen. Firming Wrinkle Repair Serum parantaa ikääntyvän ihon kimmoisuutta ja tekee ihosta täyteläisen ja jäntevän sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa.


Sarjan Densifying Anti-wrinkle -hoitovoiteissa on 3-tehoinen anti-wrinkle vaikutus. Voiteista on saatavilla kahta eri koostumusta: silkkisen kevyt sopii normaalille ihotyypille ja täyteläisen pehmeä kuivalle iholle. Hoitovoide täyteläistää ja silottaa ihon pintaa ja parantaa näkyvästi ihon kimmoisuutta pehmittäen syvemmätkin rypyt ja juonteet. Lisäksi voide vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja ikääntymistä vastaan.


Sculpting Night Cream kannattaa levittää sopivan Darphin Essential Oil Elixirin päälle. Yövoide työskentelee harmoniassa ihon unirytmin kanssa. Se aktivoi luonnollista kollageenia ja elastiinin muodostumista. Tämä uskomaton tuote kohottaa, kiinteyttää ja napakoittaa ihoa kuin kasvoja muotoileva korsetti. Rypyt ja juonteet silottuvat silmin nähden.


Darphinin tuotteet saat meiltä Pinjamista joko verkkokaupastamme tai hoitolasta. Tule käymään tai ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme ja opastamme sinulle tuotteiden käyttöä. Pinjamin tytöt